עבור לתוכן

איך אפשר לפרק את המאווררים של TT?

Featured Replies

פורסם

שלום, אני שובר את הראש ועוד מעט גם מאוורר :pissed:

אין לו מאחורה את הפתח שאפשר לשחרר את הציר, ואין שום בורג, גם לא על החלק המסתובב.

אולי הוא לא מתפרק? :s05:

מישהו הצליח לפתוח אותו פעם?

עריכה: מצטער, שכחתי להוסיף תמונה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

מוזר..

אולי בצדדים יש איזשהו פתח?

פורסם

כן הרבה איכות טרמלטק

אתה צריך למשוך את החלק הכתום לאט לאט עד שהוא יוצא

זה פשוט יושב על הציר בלחץ

אם אתה לא ממש חייב תוותר על הפירוק כי זה לא מצליח במאה אחוזים ולא בטוח שהוא יעבוד כמו קודם אחר כך

פורסם
  • מחבר

זהו תודה, הצלחתי לפרק את כולם.

לאחד שברתי להב בדרך, נראה אם אני יצליח להדביק אותה או שניקח פשוט מאוורר אחר.

[attachment deleted by admin]

פורסם

מה יעלה בגורל המאווררים אם מותר לשאול?

פורסם
  • מחבר

צביעה, הכתום הזה פשוט מזעזע. :puke:

פורסם

לא !

תקשיב מה אתה עושה - אם זה כמו במאוורר רגיל, ואין סיבה שזה לא יהיה ככה:

אתה מוריד את המדבקה הגדולה במרכז, מאחוריה צריך להיות גומי שחור כזה באותו צבע כמו הפלסטיק, לא בולט בכלל. בעזרת משהו דק מאוד ממתכת תוציא את הגומי הזה. מאחוריו, עם פינצטה תוציא יש נועל שחור כזה שבקושי אפשר לראות אותו(רק תדע שאולי לא תצליח להחזיר אותו למקום אחרי זה, אבל לא נראה לי שזה כל כך נורא. ואז עם ממש טיפה כח דוחפים את הפרופלור והוא פשוט יוצא משם.

תנסה ותגיד לי אם הצלחת, לי זה הצליח. מקווה שעזרתי.

לירן

פורסם

^^ טוב שנזכרת אחרי שהוא כבר שם תמונות של המאווררים מפורקים. לי הצליחה השיטה שלך עם המדבקה.

פורסם

^^ טוב שנזכרת אחרי שהוא כבר שם תמונות של המאווררים מפורקים. לי הצליחה השיטה שלך עם המדבקה.

אבל הוא אמר ששבר להב בדרך... בכל מקרה שידעו לפעם הבאה איך עושים זאת בצורה הנכונה.

פורסם
  • מחבר

לא !

תקשיב מה אתה עושה - אם זה כמו במאוורר רגיל, ואין סיבה שזה לא יהיה ככה:

אתה מוריד את המדבקה הגדולה במרכז, מאחוריה צריך להיות גומי שחור כזה באותו צבע כמו הפלסטיק, לא בולט בכלל. בעזרת משהו דק מאוד ממתכת תוציא את הגומי הזה. מאחוריו, עם פינצטה תוציא יש נועל שחור כזה שבקושי אפשר לראות אותו(רק תדע שאולי לא תצליח להחזיר אותו למקום אחרי זה, אבל לא נראה לי שזה כל כך נורא. ואז עם ממש טיפה כח דוחפים את הפרופלור והוא פשוט יוצא משם.

תנסה ותגיד לי אם הצלחת, לי זה הצליח. מקווה שעזרתי.

לירן

אני מכיר את זה אבל במאווררים האלה אין גומי שחור מאחורי המדבקה. זה לא כמו ברגילים.

יש שם פלסטיק רצוף, כאילו אין שום פתח או מכסה. כמו שאמרו במאווררים האלה פשוט צריך כוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים