פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים שלום, אני שובר את הראש ועוד מעט גם מאוורר אין לו מאחורה את הפתח שאפשר לשחרר את הציר, ואין שום בורג, גם לא על החלק המסתובב. אולי הוא לא מתפרק? :s05: מישהו הצליח לפתוח אותו פעם? עריכה: מצטער, שכחתי להוסיף תמונה. [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים כן הרבה איכות טרמלטקאתה צריך למשוך את החלק הכתום לאט לאט עד שהוא יוצא זה פשוט יושב על הציר בלחץ אם אתה לא ממש חייב תוותר על הפירוק כי זה לא מצליח במאה אחוזים ולא בטוח שהוא יעבוד כמו קודם אחר כך
פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים מחבר זהו תודה, הצלחתי לפרק את כולם.לאחד שברתי להב בדרך, נראה אם אני יצליח להדביק אותה או שניקח פשוט מאוורר אחר.[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים לא !תקשיב מה אתה עושה - אם זה כמו במאוורר רגיל, ואין סיבה שזה לא יהיה ככה:אתה מוריד את המדבקה הגדולה במרכז, מאחוריה צריך להיות גומי שחור כזה באותו צבע כמו הפלסטיק, לא בולט בכלל. בעזרת משהו דק מאוד ממתכת תוציא את הגומי הזה. מאחוריו, עם פינצטה תוציא יש נועל שחור כזה שבקושי אפשר לראות אותו(רק תדע שאולי לא תצליח להחזיר אותו למקום אחרי זה, אבל לא נראה לי שזה כל כך נורא. ואז עם ממש טיפה כח דוחפים את הפרופלור והוא פשוט יוצא משם.תנסה ותגיד לי אם הצלחת, לי זה הצליח. מקווה שעזרתי.לירן
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים ^^ טוב שנזכרת אחרי שהוא כבר שם תמונות של המאווררים מפורקים. לי הצליחה השיטה שלך עם המדבקה.
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים ^^ טוב שנזכרת אחרי שהוא כבר שם תמונות של המאווררים מפורקים. לי הצליחה השיטה שלך עם המדבקה.אבל הוא אמר ששבר להב בדרך... בכל מקרה שידעו לפעם הבאה איך עושים זאת בצורה הנכונה.
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים מחבר לא !תקשיב מה אתה עושה - אם זה כמו במאוורר רגיל, ואין סיבה שזה לא יהיה ככה:אתה מוריד את המדבקה הגדולה במרכז, מאחוריה צריך להיות גומי שחור כזה באותו צבע כמו הפלסטיק, לא בולט בכלל. בעזרת משהו דק מאוד ממתכת תוציא את הגומי הזה. מאחוריו, עם פינצטה תוציא יש נועל שחור כזה שבקושי אפשר לראות אותו(רק תדע שאולי לא תצליח להחזיר אותו למקום אחרי זה, אבל לא נראה לי שזה כל כך נורא. ואז עם ממש טיפה כח דוחפים את הפרופלור והוא פשוט יוצא משם.תנסה ותגיד לי אם הצלחת, לי זה הצליח. מקווה שעזרתי.לירןאני מכיר את זה אבל במאווררים האלה אין גומי שחור מאחורי המדבקה. זה לא כמו ברגילים.יש שם פלסטיק רצוף, כאילו אין שום פתח או מכסה. כמו שאמרו במאווררים האלה פשוט צריך כוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.