עבור לתוכן

OC ל-7900GT

Featured Replies

פורסם

החלטתי לעשות OC לכרטיס שלי, והשתמשתי בCOOLBITS. אחרי שאני מתקין את הREGISTRY הנ"ל, אז באופצית האוברקלוק בדרייברים יש "detect optimal frequencies". עשיתי את זה, וזה החליט לעשות לי אוברקלוק מכובד מאד אני חושב לקירור הסטוק שלי, 560 לליבה ו784 לזכרונות. הרצתי 3DMARK05 וזה נתן לי שיפור גדול מאד יחסית של כ-1500 נקודות.

הטמפ' עלתה מ45 בIDLE ל52-53, וישר אחרי שהרצתי 3DMARK אז נכנסתי להגדרות והסתכלתי, והטמפ הייתה 54-55... אני לא יודע אם זה נחשב לטמפ' בעומס. איך לבדוק באמת כמו שצריך טמפ' בעומס?

לא היו שום ארטיפקטים ב3DMARK והכל כמו שצריך, ואם אני לא טועה אז הטמפ' סבירות לחלוטין.

עכשיו לשאלות :)

א. האם מומלץ להשתמש בDETECT OPTIMAL FREQS של COOLBITS, או שזה שם לי על FREQS יותר מדי גבוהות\נמוכות ממה שאני יכול?

ב. האם בכך שאשאיר את הכרטיס על האובר הנ"ל, קיצרתי משמעותית את חיי הכרטיס שלי? מאד חשוב לי שהכרטיס יחיה לפחות לתקופה של 5-6 שנים.

תודה מראש!

פורסם

תבדוק בATI TOOLS ארטיפקטים למשך שעה או יותר, או ב ATI TRAY TOOLS.

תשחק במשחק איזה חצי שעה עם כל גבוהה כזה ותראה כמה מעלות.

אחלה OC :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אחרי שעה וחצי באובליביון, הכרטיס הגיע ל67 מעלות. זה תקין? לא היו שום ארטיפקטים, אבל פעם אחת במהלך המשחק פתאום כאילו שהפעלתי "NO CLIP" ויכולתי לעבור דרך בניינים ומכשולים... יצאתי ונכנסתי וזה הסתדר, ולא היו שום בעיות. אז מה אתם אומרים?

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

איך התקנת COOLBITS?

פורסם

פשוט לוחצים על זה זה קובץ REG

פורסם

הטמפ' לדעתי אחלה.

לא אמורה לסכן בכלל את הכרטיס (:

פורסם

הייתי אשמח לדעת מה התוצאה החדשה והישנה תודה.

פורסם
link=topic=204548.msg1920355#msg1920355 date=1163703310]

פשוט לוחצים על זה זה קובץ REG

כשאני לוחץ עליו, הוא שואל אותי עם איזה כלי (תוכנה) הוא צריך לפתוח אותו, מה עושים?

פורסם

תשנה לו את הסיומת לREG תילחץ פעמים ותעשה כן :xyxthumbs:

פורסם
link=topic=204548.msg1921111#msg1921111 date=1163749561]

תשנה לו את הסיומת לREG תילחץ פעמים ותעשה כן :xyxthumbs:

הייתי שמח, (אני יודע איך עושים את זה זה בסדר) אבל הוא כבר בסיומת REG... (וואלה אני מתחיל להרגיש מאותגר שכלית...)

פורסם

יכול להיות שהורדת אחד פגום תוריד אחד תוריד cool bits 2 מקס תישתמש בati tool

פורסם
link=topic=204548.msg1921324#msg1921324 date=1163758093]

יכול להיות שהורדת אחד פגום תוריד אחד תוריד cool bits 2 מקס תישתמש בati tool

הוא עובד עם כרטיסים של nVIDIA? לא ידעתי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים