עבור לתוכן

עיקוב בהשקת 1950PRO

Featured Replies

פורסם

לא יודע מה זה משנה שהוא חם, ה 1900GT עובד מצוין בנתיים לאנשים(חוץ מאלעד שיש לו בעיה לא קשורה), אני מקווה שיהיה בסדר, הייתי מאוד מבסוט מה9600PRO שלי מבחינת איכות תמונה, ובא לי לחזור ל ATI, גם הוא היה יותר יציב.

• תגובות 33
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בתקופת ה 9600PRO ATI שלטו ללא עוררין בכלל היה להם אז כרטיס מצויינים

חמים טיפה אבל מצוינים הפערים בינם ל NVIDIA היו עצומים , היום הפערים הצתמצמו

פורסם

[ltr]yea, but the 7xxx series cards can't run AA+HDR, it might not be important for you, but it is to most serious gamers.[/ltr]

פורסם

הרבה גיימרים שראיתי לקחו 7950GX2 כנראה שAA+HDR לא מעניין אותם. ::)

פורסם

מעניין לא פחות ה - FPS

פורסם

גיימרים רציניים לא מתפשרים על איכות התמונה

פורסם

וגם לא על ביצועים

צריך תמיד להתפשר כול כרטיס ויתרונותיו

לי לא נראה הגיוני שאני צריך לקנות לכרטיס קירור מיום א כדי להשתמש בו

כי הקירור הרגיל לא מקרר אותו מספיק ( 1900GT לדוגמה)

פורסם

אני אישית לא אוהב את הכינוי גיימר...

מה זה אומר בעצם - מישהו שאוהב לשחק במחשב?

וכן, אני חושב ש "גיימר" יעדיף משחק חלק ופחות ממתקים ולא מקרטע עם הרבה ממתקים

לא כל גיימר מוציא 2000 שקל על כץ מסך...

ואם הוא מוציא פחות אז צריך להתפשר... ולדעתי - הוא תמיד יתפשר על הצעצועים

פורסם

גיימרים רציניים לא מתפשרים על איכות התמונה

האנשים שמשקיעים 3K על כרטיס מסך בדרך כלל גם משקיעים במסך איכותי שתומך ביותר מ- 1024X1280.

ברזולוציות כאלו אין צורך להשתמש ב- AA ותאמין לי שהם לא מתפשרים על כלום.

פורסם

וגם לא על ביצועים

צריך תמיד להתפשר כול כרטיס ויתרונותיו

לי לא נראה הגיוני שאני צריך לקנות לכרטיס קירור מיום א כדי להשתמש בו

כי הקירור הרגיל לא מקרר אותו מספיק ( 1900GT לדוגמה)

אתה מדבר שטויות.

זה אומנם כרטיס חם אבל הקירור סטוק מספיק טוב.

פורסם

FPS זה גם חשוב לגיימרים, אפילו מאוד, כי זה אומר עד כמה חלק המשחק יעבוד, אין דבר יותר מעצבן ממשחק מקרטע, ויש כאלה שאיכות תמונה פחות חשובה להם ויותר המשחקיות הרציפה. האמת שצלי בATI קיבלתי יותר זרימה מה NVIDIA..וגם אני מאמין יותר ב ATI, ללא סיבה הגיונית...

אגב HDR+AA זה דבר פסיכי, שום 1900GT לא יריץ לך דבר כזה אם זה לא עולה על חשבון אפקטים אחרים.

גימיק, ולמרות זאת-ATI.

פורסם

[ltr]your talking nonsense. I ran HL2 E1 with AA+HDR on 1024x768 AAx2 AFx8 with my lame spec and it was more than just playable. so the X1900GT, a card that has double the memory and is more than 2.5 times stronger, can't?![/ltr]

פורסם

אולי על משחק עם מנוע מגניב כמו של HL2 זה אפשרי, אבל על FEAR או OBLIVION, או GOTHIC3 שיצאו אני לא מאמין שזה יהיה אפשרי, בטח ובטח על משחקים שהולכים לצאת ב-2007, GHOST RECON האחרון לא יודע אם יש לו HDR, אבל לא בטוח שאפשר להלביש לו את העניין.

אם יתברר שטעיתי אז אני שמח כי לי הולך להיות כרטיס בסגנון..אבל משום מה לא נראה לי בכלל.

פורסם

[ltr]it's not that Source is brilliant, well it is, but that not the point, GRAW and Oblivion's engines are horrible. both GRAW and Oblivion I need to run on medium at 800x600 (the horror!!!) and it's still barely playable. FEAR doesn't have HDR, but I still run it at 1024x768 all highest, except textures, which are on medium, AAx2 AFx8 avg. FPS 60.[/ltr]

פורסם

שאלה שסוטה קצת מהנושא... באיזה תוכנה אתה בודק FPS?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים