עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Intel or Amd

Featured Replies

פורסם

אחרי הכל.

מה יותר מומלץ מבחינת ביצועים בלבד?

פורסם

for games:

without overclock:

AMD

with overclock:

intel

for memory bandwide hogging task (movie editting for exmpale)

intel

value system:

only AMD.

פורסם

מבחינת ביצועים פר שקל שאתה משלם - AMD ורק AMD. ה-AMD 1800 עולה לך היום פחות מחצי מהאינטל 2000 (ככה זה היה לפני כמה שבועות, יכול להיות שהיחס השתנה), ואתה יכול להגיע איתו לביצועים יותר טובים. כמובן שאם אתה הולך לבנות היום את המחשב הכי חזק שאתה יכול להשיג, לאינטל יש ייתרון מסויים כי AMD עוד לא שחררה מעבדים שיכולים להתחרות במעבדים האחרונים שלה.

ואני מניח ש-bigdickbastard ואני נהיה היחידים שנענה לך ברצינות, כי כולם יתחילו לצעוק פה עוד מעט על זה שהנושא כבר נטחן ושהיית צריך לעשות חיפוש, והם צודקים.

פורסם

אתם באמת רוצים להכנס לזה שוב ?

פורסם

מבחינת ביצועים פר שקל שאתה משלם - AMD ורק AMD. ה-AMD 1800 עולה לך היום פחות מחצי מהאינטל 2000 (ככה זה היה לפני כמה שבועות, יכול להיות שהיחס השתנה), ואתה יכול להגיע איתו לביצועים יותר טובים. כמובן שאם אתה הולך לבנות היום את המחשב הכי חזק שאתה יכול להשיג, לאינטל יש ייתרון מסויים כי AMD עוד לא שחררה מעבדים שיכולים להתחרות במעבדים האחרונים שלה.

ואני מניח ש-bigdickbastard ואני נהיה היחידים שנענה לך ברצינות, כי כולם יתחילו לצעוק פה עוד מעט על זה שהנושא כבר נטחן ושהיית צריך לעשות חיפוש, והם צודקים.

יש את האטלון 2800, אבל בעולם עוד לא הוציאו אותו ועד שהוא יגיע לארץ........ והמחיר...............

ולמה אמרת שעם אתה רוצה הכי טוב אז אינטל, אף אחד לא יקנה מעבד שעולה 3500ש"ח,

שההבדל בביצועים בינו לבין 2400 של אינטל הוא 6 פריימים במשחקים.

בקיצור AMD אחלה מעבדים, עם אתה לוקח AMD אתה יכול גם להגדיל את הזיכרון או לקנות משהו יותר שימושי ממעבד אינטל.

עשו בדיקות ו-AMD 1600 שעובד באמת ב-1400, כמעט השתווה בביצועים למעבד אינטל 2400, וההפרש 1000 מגה הרץ.

ההבדל היה 6 או 7 פריימים לאינטל.

אז עם תיקח את ה-ATHLON 2000 יש סיכויים טובים גם לעבור בביצועים במשחקים את ה-2400 של אינטל.

פורסם

for games:

without overclock:

AMD

with overclock:

intel

for memory bandwide hogging task (movie editting for exmpale)

intel

value system:

only AMD.

אני יודע שזה לא קשור אבל, קשה לך לכתוב בעברית ?!?!

ההודעות שלך משגעות אותי !.

פורסם

הוא משחק אותה רושם רק אנגלית, תרשום עברית כבר, לא שלא יודעים לקרוא, אבל כולם רושמים עברית (זו השפה שלנו), אז תרשום גם אתה.

פורסם

hmmm..... no!

פורסם

אז הוא כותב באנגלית, אז מה?

זה באמת לא עקרוני..

ולנושא המקורי של הדיון, המעבד הכי חזק בארץ הוא ה-2.53B. אבל בשביל הכסף שהוא עולה? אין סיכוי. לא שווה לשלם פי 2 בשביל תוספת ביצועים של 5%.

פורסם

הוא משחק אותה רושם רק אנגלית, תרשום עברית כבר, לא שלא יודעים לקרוא, אבל כולם רושמים עברית (זו השפה שלנו), אז תרשום גם אתה.

מה הבעייה שלך שהוא ירשום באיזושהי שפה שהוא רוצה, הוא לוקח את הסיכון שאנשים שונים אולי פשוט לא יקראו את ההודעה...

פורסם
ולנושא המקורי של הדיון, המעבד הכי חזק בארץ הוא ה-2.53B. אבל בשביל הכסף שהוא עולה? אין סיכוי. לא שווה לשלם פי 2 בשביל תוספת ביצועים של 5%.

actually you can get a P4 2.8Ghz at KSP for 3150 NIS for over a mounth now.

edit: KSP redesigned their site and just like HWzone they crapped it up.

פורסם

אז הוא כותב באנגלית, אז מה?

זה באמת לא עקרוני..

טעות,

המעבד הכי חזק כיום בארץ זהו ה Intel 2.8GHz,

והוא כבר נמצא כמה שבועות ב www.ksp.co.il

הוא עולה נדמה לי 3200 שקל

כשהוא הגיע הוא עלה 3600

פורסם

בקשר לאנגלית,

מה אכפת לכם איך הוא רושם? אתם לא יודעים אנגלית?

יש אנשים שיותר נוח להם לבטא את עצמם באנגלית ויותר נוח להם לכתוב באנגלית והם רושמים יותר מהיר ככה,

מה זה אמור לעניין אתכם?

אני גם אחד שמעדיף לרשום באנגלית (רושם יותר מהר), אבל אני רושם בעברית בשביל שלא יתחילו להתנפל עליי

פורסם

בקשר לאנגלית,

מה אכפת לכם איך הוא רושם? אתם לא יודעים אנגלית?

יש אנשים שיותר נוח להם לבטא את עצמם באנגלית ויותר נוח להם לכתוב באנגלית והם רושמים יותר מהיר ככה,

מה זה אמור לעניין אתכם?

אני גם אחד שמעדיף לרשום באנגלית (רושם יותר מהר), אבל אני רושם בעברית בשביל שלא יתחילו להתנפל עליי

בקשר לזה אני מסכים. המון פעמים אם תתחילו לדבר איתי ב-ICQ תגלו שאני כותב רק באנגלית כי זה פשוט יותר נוח לי. לפעמים פשוט יותר קל לי לנסח את עצמי באנגלית. אני חושב שגם פה עניתי כמה תשובות באנגלית... כל עוד הוא לא מדבר שטויות תנו לו לכתוב באיזו שפה שבא לו.

פורסם

בקיצור AMD הכי טוב שיש!

לכל!

ולא עושה בעיות כמו אינטל

אינטל זה שוק!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.