פורסם 2002 באוקטובר 2623 שנים for games:without overclock:AMDwith overclock:intelfor memory bandwide hogging task (movie editting for exmpale)intelvalue system:only AMD.
פורסם 2002 באוקטובר 2623 שנים מבחינת ביצועים פר שקל שאתה משלם - AMD ורק AMD. ה-AMD 1800 עולה לך היום פחות מחצי מהאינטל 2000 (ככה זה היה לפני כמה שבועות, יכול להיות שהיחס השתנה), ואתה יכול להגיע איתו לביצועים יותר טובים. כמובן שאם אתה הולך לבנות היום את המחשב הכי חזק שאתה יכול להשיג, לאינטל יש ייתרון מסויים כי AMD עוד לא שחררה מעבדים שיכולים להתחרות במעבדים האחרונים שלה.ואני מניח ש-bigdickbastard ואני נהיה היחידים שנענה לך ברצינות, כי כולם יתחילו לצעוק פה עוד מעט על זה שהנושא כבר נטחן ושהיית צריך לעשות חיפוש, והם צודקים.
פורסם 2002 באוקטובר 2623 שנים מבחינת ביצועים פר שקל שאתה משלם - AMD ורק AMD. ה-AMD 1800 עולה לך היום פחות מחצי מהאינטל 2000 (ככה זה היה לפני כמה שבועות, יכול להיות שהיחס השתנה), ואתה יכול להגיע איתו לביצועים יותר טובים. כמובן שאם אתה הולך לבנות היום את המחשב הכי חזק שאתה יכול להשיג, לאינטל יש ייתרון מסויים כי AMD עוד לא שחררה מעבדים שיכולים להתחרות במעבדים האחרונים שלה.ואני מניח ש-bigdickbastard ואני נהיה היחידים שנענה לך ברצינות, כי כולם יתחילו לצעוק פה עוד מעט על זה שהנושא כבר נטחן ושהיית צריך לעשות חיפוש, והם צודקים.יש את האטלון 2800, אבל בעולם עוד לא הוציאו אותו ועד שהוא יגיע לארץ........ והמחיר...............ולמה אמרת שעם אתה רוצה הכי טוב אז אינטל, אף אחד לא יקנה מעבד שעולה 3500ש"ח,שההבדל בביצועים בינו לבין 2400 של אינטל הוא 6 פריימים במשחקים.בקיצור AMD אחלה מעבדים, עם אתה לוקח AMD אתה יכול גם להגדיל את הזיכרון או לקנות משהו יותר שימושי ממעבד אינטל.עשו בדיקות ו-AMD 1600 שעובד באמת ב-1400, כמעט השתווה בביצועים למעבד אינטל 2400, וההפרש 1000 מגה הרץ.ההבדל היה 6 או 7 פריימים לאינטל.אז עם תיקח את ה-ATHLON 2000 יש סיכויים טובים גם לעבור בביצועים במשחקים את ה-2400 של אינטל.
פורסם 2002 באוקטובר 2623 שנים for games:without overclock:AMDwith overclock:intelfor memory bandwide hogging task (movie editting for exmpale)intelvalue system:only AMD.אני יודע שזה לא קשור אבל, קשה לך לכתוב בעברית ?!?!ההודעות שלך משגעות אותי !.
פורסם 2002 באוקטובר 2623 שנים הוא משחק אותה רושם רק אנגלית, תרשום עברית כבר, לא שלא יודעים לקרוא, אבל כולם רושמים עברית (זו השפה שלנו), אז תרשום גם אתה.
פורסם 2002 באוקטובר 2623 שנים אז הוא כותב באנגלית, אז מה?זה באמת לא עקרוני..ולנושא המקורי של הדיון, המעבד הכי חזק בארץ הוא ה-2.53B. אבל בשביל הכסף שהוא עולה? אין סיכוי. לא שווה לשלם פי 2 בשביל תוספת ביצועים של 5%.
פורסם 2002 באוקטובר 2623 שנים הוא משחק אותה רושם רק אנגלית, תרשום עברית כבר, לא שלא יודעים לקרוא, אבל כולם רושמים עברית (זו השפה שלנו), אז תרשום גם אתה.מה הבעייה שלך שהוא ירשום באיזושהי שפה שהוא רוצה, הוא לוקח את הסיכון שאנשים שונים אולי פשוט לא יקראו את ההודעה...
פורסם 2002 באוקטובר 2623 שנים ולנושא המקורי של הדיון, המעבד הכי חזק בארץ הוא ה-2.53B. אבל בשביל הכסף שהוא עולה? אין סיכוי. לא שווה לשלם פי 2 בשביל תוספת ביצועים של 5%.actually you can get a P4 2.8Ghz at KSP for 3150 NIS for over a mounth now.edit: KSP redesigned their site and just like HWzone they crapped it up.
פורסם 2002 באוקטובר 2623 שנים אז הוא כותב באנגלית, אז מה?זה באמת לא עקרוני..ולנושא המקורי של הדיון, המעבד הכי חזק בארץ הוא ה-2.53B. אבל בשביל הכסף שהוא עולה? אין סיכוי. לא שווה לשלם פי 2 בשביל תוספת ביצועים של 5%.טעות,המעבד הכי חזק כיום בארץ זהו ה Intel 2.8GHz,והוא כבר נמצא כמה שבועות ב www.ksp.co.ilהוא עולה נדמה לי 3200 שקלכשהוא הגיע הוא עלה 3600
פורסם 2002 באוקטובר 2623 שנים בקשר לאנגלית,מה אכפת לכם איך הוא רושם? אתם לא יודעים אנגלית?יש אנשים שיותר נוח להם לבטא את עצמם באנגלית ויותר נוח להם לכתוב באנגלית והם רושמים יותר מהיר ככה,מה זה אמור לעניין אתכם?אני גם אחד שמעדיף לרשום באנגלית (רושם יותר מהר), אבל אני רושם בעברית בשביל שלא יתחילו להתנפל עליי
פורסם 2002 באוקטובר 2623 שנים בקשר לאנגלית,מה אכפת לכם איך הוא רושם? אתם לא יודעים אנגלית?יש אנשים שיותר נוח להם לבטא את עצמם באנגלית ויותר נוח להם לכתוב באנגלית והם רושמים יותר מהיר ככה,מה זה אמור לעניין אתכם?אני גם אחד שמעדיף לרשום באנגלית (רושם יותר מהר), אבל אני רושם בעברית בשביל שלא יתחילו להתנפל עלייבקשר לזה אני מסכים. המון פעמים אם תתחילו לדבר איתי ב-ICQ תגלו שאני כותב רק באנגלית כי זה פשוט יותר נוח לי. לפעמים פשוט יותר קל לי לנסח את עצמי באנגלית. אני חושב שגם פה עניתי כמה תשובות באנגלית... כל עוד הוא לא מדבר שטויות תנו לו לכתוב באיזו שפה שבא לו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.