פורסם 2006 בספטמבר 2318 שנים מחבר שלום חברים סוף סוף מצאתי זמן לעדכון שהבטחתי פרוייקט זהה לקודם רק בכונן DVD והפעם עם מדריך מפורט על כל השלבים אז נתחיל עם התמונות הראשונות הפנל הקדמי של המגירה פורק ועבר ליטוש ראשוני מבפנים על מנת שיוכל להכיל בתוכו גם את מעגל הלדים וגם להתאים למגירה כך זה נראה אחרי הרבה ליטושים עדינים עם הדרמל (צריך להכניס מעגל בעובי מילימטר וחצי בין הפנל למגירה כשבמקור אין בינהם רווח בכלל ) עשיתי חמישה חורים בדיוק במקום של הלדים בקוטר 2 מילימטר כל אחד סוף סוף זה מתאים שימו לב שהקונקטור הקטן שמגיע על המעגל פורק במקומו נלחים חוטים דקים אז המעגל בתוך הפנל הקדמי מוכן נעזוב אותם בינתיים ונעבור לקטע קצת יותר מורכב - פירוק הכונן לגורמים.. מי שלא יודע מה הוא עושה שיוותר זה דיי מסובך אבל אני אנסה להסביר כמה שיותר אז דבר ראשון פירקתי את שש הברגים מתחתית הכונן (כמובן שבכל כונן זה שונה) כאן רואים את המעגל הראשי על מנת לפרק את המעגל הראשי צריך לנתק את כל הכבלים השטוחים זה נעשה על ידי הזזה של החלק הכהה בקונקטור החוצה צריך להיזהר לא למשוך את הכבל לפני שהוא משוחרר כי לא ניתן לתקן כבל כזה. סימנתי באדום את הכבלים השטוחים אבל יש עוד אחד שמסתתר למטה ומחובר לעינית צריך לנתק גם אותו אחרי שניתקנו את כל הכבלים נוציא את המעגל הראשי וזה מה שנראה עכשיו נרים את כל הכונן ונוציא אותו מהחלק העליון, אין ברגים רק להרים בזהירות ככה זה נראה. הפכתי את הכונן והוצאתי את המגירה. למי שלא יודע יש מנגנון שדוחף את הכונן החוצה בפנל הקדמי יש חור קטן בעזרת מהדק ניר שדוחפים פנימה בחור המגירה יוצאת המגירה הפוכה יש עליה הרבה עבודה בשלב מוקדם יותר סימנתי איפה יותקן הקונקטור, (לקחתי קונקטור ישן שבדרך כלל מגיע עם מאווררים של זלמן ביחד עם החוטים שלו) בכל כונן זה שונה אז אני לא יסביר את התהליך, בעיקרון צריך למצוא נתיב שבו החוטים והקונקטור לא יגעו בשום דבר ולא יפריעו. כך זה נראה אחרי שסימנתי את המיקום ובדקתי מאה פעם שזה בסדר חתכתי בדיוק בגודל של הקונקטור והדבקתי אותו עם דבק שלוש שניות ( אמיתי לא אלו של השקל וחצי ) שימו לב שחתכתי את החלק התחתון של הקונקטור צריך שיהיה כמה שפחות עומס בחיבור ובניתוק כדי לא להפעיל לחץ על המנוע של הכונן צריך לבדוק מראש שהזכר והנקבה מתחברים ומתנתקים בקלות כדי שהחוטים לא יפריעו לכלום בדרך קיצצתי את כל הפלסטיקים שהפריעו ויצרתי נתיב נקי שהחוטים יעברו בלי לגעת בכלום קדחתי חור במגירה מקדימה כדי להשחיל את החוטים למעגל וסוף סוף המעגל מולחם לחוטים המעגל מורכב בתוך הפנל שהכנתי מקודם זהו נגמר הקטע המסובך. הרכבתי את המגירה לכונן ולפי המיקום של הקונקטור הזכר התקנתי גם את הקונקטור הנקבה וזהו סיימתי עכשיו רק נשאר להרכיב הכל בחזרה קצת דבק חם על הנקבה מבחוץ וזהו ככה זה נראה כשזה עובד יש גם סרטון ווידאו בסוף לכונן אגב שלום, עובד כמו ביום היוולדו. סרטון קטן גם בחושך יש כמה בעיות ברעיון הכללי הראשונה היא שיש השהיה קטנה בין שני הכוננים בגלל שהם מחוברים לאותו מפסק השניה היא שברגע שפותחים את הכונן וסוגרים אותו המעגל מתאפס ומתחיל לעבוד בקצב הראשוני ללא קשר לכונן השני אין לי מושג איך או אם אפשר לפתור את זה אז רעיונות יתקבלו בברכה לקח לי המון זמן להעלות את כל זה לפה אז תגיבו
פורסם 2006 בספטמבר 2318 שנים מחבר זה לא מעצבן מכמה סיבות אחת הדלת של המארז נסגרת אז אפשר לסגור ולהתעלםדבר שני יש כפתור כיבוי ודבר שלישי זה נמצא בזווית של העין אז לא רואים את זה כל כך.
פורסם 2006 בספטמבר 2318 שנים לקח לי המון זמן להעלות את כל זה לפה אז תגיבו 43 תמונות!?! :o על ההשקעה רק בזה, עוד לפני הפרוייקט.
פורסם 2006 בספטמבר 2518 שנים מחבר 43 תמונות!?! :o על ההשקעה רק בזה, עוד לפני הפרוייקט. חחחח בפעם הקודמת התלוננו פה שאין מספיק תמונות ושלא ברו מה עשיתי אז השקעתי וצילמתי הרבה תמונות
פורסם 2006 בספטמבר 2918 שנים כל הכבוד על העבודה, מאוד יפה תתחדש, ואני עדיין מצפה לעזרה בקשר לחיבור של המעגל של הלדים (כבר שלחתי הודעה על זה בעמוד הראשון ולא קיבלתי תשובה)
פורסם 2006 בספטמבר 2918 שנים מחבר כל הכבוד על העבודה, מאוד יפה תתחדש, ואני עדיין מצפה לעזרה בקשר לחיבור של המעגל של הלדים (כבר שלחתי הודעה על זה בעמוד הראשון ולא קיבלתי תשובה)ראיתי את השאלה ולא הבנתי בדיוק מה אתה רוצה לדעת?
פורסם 2006 בספטמבר 2918 שנים איך לעשות את המעגל של הלדים, זאת אומרת המשחק הזה שהם נדלקים אחרי אחרי השני ומצד לצד זה פצצה, אבל אני לא יודע איך לעשות את זה ולחבר את זה, אני צריך לדעת בדיוק מה לחבר ואיך לא חצי עזרה לדוגמה: העזרה שקיבלתי עד עכשיו היה רק חצי עזרה זאת אומרת, קיבלתי סירטוטים של המעגל הזה אבל מסובך מידי ולא מוצג שם איך לחבר את הבטריה ולאין זה ידוע שצריך לחבר גם נגדים כדי שהלדים לא יעלו עשן של 470 אוהם אבל בכל הסירטוטים שנתנו לי לא הבנתי מה לעשות וכל הזמן היה שם דברים שלא ידעתי להשתמש בו, לדוגמה אדמה מזה באורגינל מינוס? כי זה לא נראה כך התמונה הזאת זה מעגל שלם שאומר לא בדיוק איפה לחבר ומה ולאין ובאיזה חלקים עלי להשתמש פשוט, ניתן להסביר על זה גם, R1,2,3 שמסומנים הם הנגד בעל קיבולת של 470 אוהם והם מתחברים לפלוס של הבטריה וללד, משם הלד מחובר למינוס, כזה אני צריך, בול כזה! כי שם אני רואה הכל בדיוק מה לחבר לאין ולאיפה
פורסם 2006 בספטמבר 2918 שנים מחבר איך לעשות את המעגל של הלדים, זאת אומרת המשחק הזה שהם נדלקים אחרי אחרי השני ומצד לצד זה פצצה, אבל אני לא יודע איך לעשות את זה ולחבר את זה, אני צריך לדעת בדיוק מה לחבר ואיך לא חצי עזרה לדוגמה: העזרה שקיבלתי עד עכשיו היה רק חצי עזרה זאת אומרת, קיבלתי סירטוטים של המעגל הזה אבל מסובך מידי ולא מוצג שם איך לחבר את הבטריה ולאין זה ידוע שצריך לחבר גם נגדים כדי שהלדים לא יעלו עשן של 470 אוהם אבל בכל הסירטוטים שנתנו לי לא הבנתי מה לעשות וכל הזמן היה שם דברים שלא ידעתי להשתמש בו, לדוגמה אדמה מזה באורגינל מינוס? כי זה לא נראה כך התמונה הזאת זה מעגל שלם שאומר לא בדיוק איפה לחבר ומה ולאין ובאיזה חלקים עלי להשתמש פשוט, ניתן להסביר על זה גם, R1,2,3 שמסומנים הם הנגד בעל קיבולת של 470 אוהם והם מתחברים לפלוס של הבטריה וללד, משם הלד מחובר למינוס, כזה אני צריך, בול כזה! כי שם אני רואה הכל בדיוק מה לחבר לאין ולאיפה אולי אם היית קורא את כל מה שכתבתי היית יודע שהמעגל לדים שיש לי הוא מוכן וקנוי.אין לי שמץ של מושג איך בונים אחד כזה ובטח לא בגודל הזה שיכנס בתוך הCD ROM תנסה לפתוח שירשור חדש עם השאלה אולי יוכלו לעזור לך כי לי אין מושג איך עושים את זה.
פורסם 2006 בספטמבר 3018 שנים מחבר יש את זה בזיגזגhttp://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=3305גם את זה הייתה רואה אם היית קורא את מה שכתוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.