פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים התחלתי לאסוף חומרים ועכשיו מה שחסר לי זה המסך עצמו והמולקס. הלכתי לחנות שבה מוכרים מולקס והוא אמר שלא מוכרים בה רק את הפלאסטיק (כמו בתמונה שבמדריך) אלה כבל עם זכר שמפוצל לשני נקבה.. החלטתי לא לקנות ולשאול פה בפורום מה אני צריך: רק את הפלאסטיק או את מה שהמוכר הציע..? ד.א. מישהו יודע איפה אפשר במרכז: תל-אביב, רמת-גן, גבעתיים לקנות מסך LCD עם בקר מתאים כמו שבמדריך? תודה, אני חדש פה..
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים מחבר אחלה תודה..הם לא אומרים על איזה אחד מהם יש את הבקר של אני צריך אז איזה לקחת:http://www.arihav.com/products/sales/index.asp?category=lcd&subcategory=lcdומישהו יודע לענות על השאלה השנייה:לקנות רק הפלאסטיק של המולקס או את כל הכבל?
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים רשום לך:"סט תצוגה+כבלים לחיבור תצוגה 4X20 למחשב"--זה מגיע עם כל מה שאתה צריך, כולל המולקסים אם אני לא טועה.כל מה שנשאר לך זה לחבר למחשב.
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים מחבר האמת נראה לי הרבה יותר כיף ומעניין להרכיב את זה כמו במדריך ולא לקנות הכל מוכן..
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים מחבר הסתכלתי בתוך המחשב וראיתי שאין לי דרך לחבר מולקס לספק כוח.ז"א, אין לי כניסה.יש כבלים שיוצאים ממנו אבל הם עוברים דרך חור סגור. ז"א שצריך לפתוח את הקופסא.יכול להיות שאני מפספס כניסה?איפה היא צריכה להיות?
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים אתה מתחבר למולקס שיוצא מהספק.... אני לא חושב שאתה אמור להכניס שום דבר לספק...
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים גם המסך בגודל 2X16 עם התאורה האחורית מגיע עם הבקר המתאים. קניתי אחד כזה בחנות אלקטרוניקה בדרום תל אביב. עכשיו רק נשאר לחבר אותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.