עבור לתוכן

שאלה בקשר לכפתור של צורב DVD ורעיון לדלת...

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מתכנן לבנות מארז(וכנראה שאני אמכור אותו בסופו של דבר) וחשבתי לעצמי אם יש אפשרות להזיז את הכפתור של הכונן האופטי ככה שהכונן יהיה במקום X והכפתור עצמו יהיה במקום Y, או לחלופין, אם אפשרי לבנות(או לקנות) משהו שיאפשר לי לפתוח ולסגור את הכונן ע"י לחיצה על כפתור.

עוד משהו: חשבתי על אפשרות שכל החיבורים של הלוח יהיו נסתרים מאחורי דלת כזאת כמו הדלתות "תריסים" המתרוממות של מוסכים, השאלה היא האם יש להשיג דלת כזאת בגודל כזה?

תודה.

פורסם
  • מחבר

תודה, אף אחד לא יודע לגבי הדלת? במקרה הכי גרוע אני אכין אותה לבד, זה לא צריך להיות כ"כ מסובך...

פורסם

לא הבנתי בדיוק למה אתה מתכוון עם הדלת

פורסם

אני לא חושב שתצליח להכיו דלת כזו.

תראה מה קרימסון כתב על הדלת בפרוייקט המפורסם של דום 3 , אולי תקבל רעיונות

-----

here is the roll up blast door. It was constructed in segments, with each segment having its own bolt-type hinge, so its very flexible. The bolts are small steel rod inside plastic tubing, with a hing plate. there are 24 hinges in all. Each hinge can fit inside of a dime--so its pretty small. It operates similar to a store-front security gate:

lcd_module_finishing-(12).jpg

Here you can see how flexible it is. Each segment had to be slightly smaller than the radius of the blast door tracks that it rides on.:

lcd_module_finishing-(15).jpg

lcd_module_finishing-temp.jpg

lcd_module_finishing-(26).jpg

lcd_module_paint-(3).jpg

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם.

לפי מה שאני רואה הכפתור זה ממש פשוט לעשות. עם הדלת אני כבר אסתדר/אחשוב על משהו אחר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים