עבור לתוכן

N73 Vs. K800i

Featured Replies

פורסם

עכשיו כשסוף סוף הגיעו המכשירים החדשים, מגיע החלק האהוב עלי- לבחור אחד ולקנות אותו (לשלם עליו זה לא אחד מהחלקים האהובים).

אז ככה, אני יודע שהיה פה דיון על ה-N73 אבל לא היה שום דבר בקשר לאיך הוא לעומת הSE. בהתחלה חיכיתי שיגיע ה-K800i אבל אני די נוטה לעבר הנוקיה.

מה שאני מחפש בפלאפון זה עיצוב, עיצוב, עיצוב, נוחות שימוש (עוד סיבה לנטייתי לעבר הנוקיה), מצלמה איכותית (יש לשניהם) ונגן MP3 שאני מקווה שיהיה ברמה טובה בשביל לא להתמש בנגן הפלאש שלי.

תודה רבה :xyxthumbs:

פורסם

הייתי קודם מחכה שהמכשירים יגיעו לארץ ואז רואה מה יותר עדיף, לרוב זה נוחות ועוד כמה דברים..

כעקרון שני הפלאפונים האלה נראים מעולה, אני דווקא העדפתי אישית את העיצוב של סוני, והנגן MP3 של SE לא אכזב..

פורסם

אם חשוב לך העיצוב, למה בחרת להתלבט דווקא בין שני הפלאפונים האלה? :nixweiss:

אני חושב ששניהם דיי מכוערים (רק שה SE יותר יפה :) )

פורסם

שימו לב לגודל הקטן של ה"ג'וייסטיק" ולרגישות שלו. זה יכול להיות מאוד לא נעים למישהו עם ידיים של דוב :jump:

פורסם

אנשים המכשירים כבר בארץ זה שהם לא באורנג' או סלקום לא אומר שהם לא נמכרים חפש את שתיהם בזאפ אתה תמצא

פורסם

יש את הN73 באתר של ORANGE. תתקשרו *054 ותשאלו.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם. אני כנראה ילך על הN.

:D

פורסם

נשמח לחוות דעת שלך על המכשיר בהמשך...

פורסם

בהצלחה עם הקנייה :silly:

כמו שקובי אמר, תן חוות דעת.. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

בכיף ;) אני רק צריך למצוא קצת זמן ללכת לאורנג' ולהתרשם. אולי אני יזמין נציג שירות...

:xyxthumbs:

פורסם

אני הייתי קרוב לקחת את ה n אבל אחרי שמישהו פרסם לי באשכול ואמר שיש לו קרינה מסוכנת אז אני חושב לרדת מהענין אלה אם כן מישהו יגיד אחרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים