עבור לתוכן

תגידו מתי אתם חושבים יפסיקו כבר אם כל הכוכב נולד ודומיו?

Featured Replies

פורסם

מתי? שאלה טובה.

אם תשאלו אותי, היום המיוחל יגיע כשהזכייניות יתחילו להתייחס ברצינות לקהל הצופים, כשלוח השידורים של ערוץ 2 יהיה קבוע וידוע מראש ולא ישתנה כל רבע שעה, כשתוכניות יתחילו להיות משובצות בשעות עגולות כמו בארה"ב (ולא ב21:43 ו4 שניות), כיתחילו להפיק יותר סדרות דרמה איכותיות ולא רק תוכניות בידור\אירוח\אקטואליה ששולטות היום בלוח השידורים אבל תכל"ס לא מחדשות שום דבר כבר 20 שנה. בקיצור, כשיקחו את הפיפל מיטר מכל הטמבלים שרואים זבל כמו כוכב נולד\לרקוד עם כוכבים\פספוסים ויתנו אותו לאנשים שמעדיפים סדרות בעלות הפקה איכותית, משחק טוב וכתיבה מעניינת כך שזה יחייב את הזכייניות להיות יצרתיות, לחדש ולהפסיק למחזר את מה שמביא להם רייטינג. אבל בגלל שזה לא יקרה לעולם, לא נותר אלא למשיך לראות הפקות מארה"ב\בריטניה או הפקות מקור איכותיות מהכבלים והלווין.

לגבי ערוץ 10, כל הסיכויים שהוא יהיה ערוץ טוב נמוגו כאשר הם התחילו לחקות את כל הטרנדים הכי נוראיים של ערוץ 2 בתקווה לקבל קצת רייטינג, חבל.

• תגובות 34
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתם צריכים לשמוע אותי מסלסל ...

אז תבינו הכלללל , ה כ ל ! ! !

פורסם

:lol: :lol:

מסלסל רגליים של קבלים בטח :smile1:

פורסם

מסלסל את השערות ברגליים אם כבר...

פורסם

הלו הלו , עד לשערות הרגליים שלי ...

הן מספקות הגנה מפני קור בחורף , והגנה בפני סכנות מוחשיות בכל ימות השנה , וכמו כן , אני יכול לסרק אותן נגד כיוון הצמיחה , ואז זה נראה בכלל מגניב !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים