עבור לתוכן

תגידו מתי אתם חושבים יפסיקו כבר אם כל הכוכב נולד ודומיו?

Featured Replies

פורסם

לצערי ככל שהטמטום יפרח במדינה (והוא פורח מאוד,לאן עוד נגיע ?) כך נראה יותר ויותר תוכניות מסוג זה,

לדעתי צריך לבדוק האם הניוון המחשבתי (רוצה לומר טימטום) מוביל אנשים לצפיה בכל אופרות הסבון שמשודרות

כיום או שהצפיה גורמת לתופעה הנ"ל הרווחת בציבור.

• תגובות 34
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לכם תוכניות יותר טובות??? אני מסכים שזה לא מושלם...אבל אני מעדיף כוכב נולד על תוכניות עם תקציב של שקל וחצי שכל מה שנשאר הוא להירדם..

כל עוד אין כדורגל אין הרבה אופציות...שיהיה פה עוד ערוץ נורמאלי חוץ מערוץ 2 יהיה אופציות כל עוד יש את הבדיחה שנקראת ערוץ 10 שחוץ מכדורגל אין בערוץ הזה כלום..זה יישאר..

פורסם

כל תוכנית יותר טובה!

אפשר להחזיר את משחק מכור וארץ נהדרת בתור התחלה, לייבא נגיד 2 סדרות איכותיות שימלאו את שעות הערב (מהסוג שיש בערוץ 3, או מהסוג שיש בארה"ב וערוץ 3 טרם ייבא), לשדר סרט איכותי שהיה בקולנוע לא מזמן נגיד ביום שישי או שבת אחרי החדשות (ולא בשידור חוזר), עובדה ופיספוסים גם עדיפות, בטיפול, חברים וסיינפלד יכולות לתפוס את המשבצת של 22.30-23.30, איזה שעשעון (מיליונר, הכספת או משהו חדש)...לא חסר.

פורסם

יפסיקו לשדר כזה זבל כשזה יפסיק להיות רווחי.

סה"כ אתם שוכחים שהעונה הראשונה הכניסה את כל הארץ לטירוף, בעונה השניה באו הרבה, ואלה שלא היו מספיק טובים כדי להתקבל ממשיכים לבוא וממשיכים לבוא וזה רק מוריד את הרמה, כי מי שכמעט התקבל בעונה הקודמת פשוט בא שוב ושוב עד שהרמה ירדה מספיק בשבילו.

פורסם

כמה תלונות ועל מה?

אף אחד לא הכריח אתכם לראות ת'זבל שקוראים לו כוכב נולד.

אני מזמן הפסקתי לראות ערוץ 22 שמשדר יותר פרסומות מתוכן איכותי (ואין שם תוכן איכותי).

פורסם
  • מחבר

טוב למי ששאל אם יש תוכניות אחרות אז-

המגן

בוסטון ליגל

האוס

סדרות ישראליות-

קצרים

ארץ נהדרת

התוכנית אם קושניר-לא זוכר תשם

לונדון וקריסנבאום או איך שקוראים לו

ויש עוד

ואלה סדרות עממיות ולא סידרות לסנובים

פורסם

"החיים זה לא הכל" ? P: (הזה עם קושניר... אחלה סדרה)

פורסם
  • מחבר

כן זה-החיים זה לא הכל

סידרה חביבה מאוד

פורסם

סידרה נחמדה ,לדעתי חלק גדול ממנה מועתק מסיינפלד (בהשראת, נקרא לזה)

פורסם

אני מקווה שלא תהיה עונה חדשה של כוכב נולד!!

אני לא מבין את צביקה הדר הזה מה לא נמאס לו???

גם ככה אף אחד כבר לא רואה את זה!!

העונה הראשונה והשנייה עשו את שלהם עכשיו מספיק

פורסם

בטח שנמאס לו לקבל 250000$ לעונה ,לך לא היה נמאס?

פורסם

במחשבה שניה לי לא היה נמאס!!

אבל בכל מקרה התכנית הזאת כבר מיותרת

פורסם

כל אחד נהיה לי זמר פה, שערוץ 22 יחליף כבר את הכוכב נולד הזה, זה כבר מתחיל להיות גועל נפש, יום אחד כל עם ישראל הם זמרים!!!!!!

פורסם
  • מחבר

שמתם לב שה כל הכיביכול מקופחים זוכים בכוכב נולד

ואני חצי מיזרחי אבל פשוט נימאס מי כל המיסחור והליקוק למיזרחים

פורסם

תכלס, בעונה האחרונה מיכאל (מישה) היה צריך לזכות.. ראיתי איזה יום שהראו את ה "preview" של כל אחד, והוא פשוט מדהים, גם מלחין, גם מנהגן, גם כותב וגם קול נקי לגמרי.

---

*הבהרה: אני לא רואה כוכב נולד וחבריו, פשוט לא היה מה לראות בTV*

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים