פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים מי שנגיד יגלה איך לשפר תראייהאיך לשפר תשמיעהאיך להגדיל את הז*ןאיך הוא לוקח רעיון והופך אותו לכסף?
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים קודם כל דבר ראשון רושמים פטנטדבר שני אפשר לעשות שני דברים או למכור לחברה גדולה את הפטנט או למצוא משקיעים ולפתוח חברה ולהתחיל לשווק את זה לבד...
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים קודם כל דבר ראשון רושמים פטנטדבר שני אפשר לעשות שני דברים או למכור לחברה גדולה את הפטנט או למצוא משקיעים ולפתוח חברה ולהתחיל לשווק את זה לבד...^^^ אין אופציה אחרת חוץ מזה, למה מצאת דרך להגדיל את הז*ן?
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים ^^^ אין אופציה אחרת חוץ מזה, למה מצאת דרך להגדיל את הז*ן? יש דרך להגדיל את הזין ,בדרך טיבעית . למה אתה צריך ? מכיוון שיש לך זין קטן . הנה מצאתי http://www.addmore.co.il/howitworks.php ציטוטים מהאתר של כמה אנשים שזה עזר להם . רציתי לעדכן אתכם בתוצאות אליהם הגעתי עד עכשיו. דרך אגב התחלתי עם התוכנית"בינואר כך שזה כבר כמעט 3 חודשים שאני משתמש בשיטה שלכם. היקף .איבר המין שלי הגיע מ-10 ס"מ ל-12.2 ס"מ ובאורך התווספו להם עוד כ-3 ס"מ ".ההבדל פשוט מדהים - רואים את זה וגם מרגישים כ.נווה לכבוד אדמור"לאחר שעיינתי באופן מעמיק בכל הכתוב באתר החלטתי להתנסות בטיפול שלכם. אחרי הכל איזה גבר לא היה רוצה שהיה לו איבר מין גדול יותר? בהתבסס על מה שקראתי מתגובות אחרות אני מניח שאני נכלל מבין אחד הלקוחות הכי מבוגרים שלכם (67). אני די פעיל מבחינה מינית אך כמו גברים רבים אחרים בגילי, קיימת בעיה של שמירת הזקפה לאורך זמן במהלך אקט מיני. התוכנית שלכם עשתה נפלאות עבורי בכל הקשור ".לזקפה ולכוח הגברה. שמחתי בהחלט להכיר בשיטה טבעית ויותר מכל להתנסות בה אני מבצע את התרגילים כבר 3 חודשים לפי התוכנית של ה - 25 דקות. איבר המין שלי"נראה טוב וגדול יותר גם במצב רפוי. בזקפה מלאה אני כבר 22.6 ס"מ כאשר התחלתי .עם 19.2 ס"מ בלבד. מבחינתי זה מספק והשבוע זה בעצם השבוע האחרון שלי בתוכנית ".כמובן מאוד מאוד מרוצה מהתוצאות - בתודה ענקית ברכות והצלחה מ. בארי היי אדמור",אני בן 18.5 ואני לא מאמין שסוף סוף יש לי זין גדול! השיטות שלכם פשוט סוף הדרך לקח לי רק חודשיים להגיע מ - 15 ל - 18.7 ס"מ (אני עוד ממשיך)! אני מתחיל עם "!!!בחורות בכל מקום והביטחון העצמי שלי עלה. תודה רבה זה היה שווה כל שקל אתם פשוט גדולים ר. דיין התוצאות לאחר הטיפול : .נראה טוב יותר . איבר מין ארוך יותר ב 6 ס"מ או יותר* .איבר מין מפותח ושרירי יותר* .איבר מין בעל היקף מרשים* .קצה איבר מין מפותח* .הרגשה טובה יותר .אורגזמה חזקה ומתמשכת * .זקפה חזקה בכל משגל * .חיי מין בריאים ובעלי סיפוק * תתחילו לעבוד בעלי איבר מין קטן.
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים יש דרך להגדיל את הזין ,בדרך טיבעית . למה אתה צריך ? מכיוון שיש לך זין קטן . הנה מצאתי http://www.addmore.co.il/howitworks.php ציטוטים מהאתר של כמה אנשים שזה עזר להם . התוצאות לאחר הטיפול : .נראה טוב יותר . איבר מין ארוך יותר ב 6 ס"מ או יותר* .איבר מין מפותח ושרירי יותר* .איבר מין בעל היקף מרשים* .קצה איבר מין מפותח* .הרגשה טובה יותר .אורגזמה חזקה ומתמשכת * .זקפה חזקה בכל משגל * .חיי מין בריאים ובעלי סיפוק * תתחילו לעבוד בעלי איבר מין קטן. ROFLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים מחבר ^^^ אין אופציה אחרת חוץ מזה, למה מצאת דרך להגדיל את הז*ן? חחחחח דווקא זה מכל מה שרשמתי מעניין אותך? אבל לא, סתם רשמתי דוגמא נ.ב מישהו פה ניסה תתוכנית שבאתר שהביאו?
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים פעם הסבירו לנו שיש מקום מיוחד כזה שאתה הולך להציג את הפטנט שלךאבל יכול לעבור ממש הרבה זמן עד שהוא יהפוך לרישמי והרבה יוכלו להנות ממנויכול להיות שנה שנתיים או אפילו בסוף לא ם:
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים וכשאתה משתין, מה אתה בדיוק מפעיל, כפתור?אתה מפעיל שרירים השרירים האלה לא נמצאים בזין או יותר נכון אתה לא מפעיל את הזין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.