עבור לתוכן

מהפכה בתחום לימוד הנהיגה.

Featured Replies

פורסם

תוכנית לימוד נהיגה חדשה תצא לדרך בקרוב ותכלול הכשרה גם למצבי קיצון ונהיגה בחושך, בעקבות הקמת מרכז למורי נהיגה ובוחני משרד התחבורה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3303044,00.html

פורסם

אני לא שמתי לב, אבל יש לי היום שמונה חודשים של רשיון.... תמיד שמשהו משתנה במדינה הוא משתנה לרעה, מזל שעברתי במעוד מועד.

פורסם

וואו

משרד התחבורה מנסה להלחם בתאונות דרכים בבולשיט.

לפי דעתי הם צריכים להוציא סטיקרים חדשים

בולשיט מציל חיים,ואנחנו מתחמקים מהבעיות האמיתיות

פורסם

[ltr]does by teaching driving in extreme conditions do they mean handling over/under steering on a skid pad? or reading about it in a book?

I had to learn how to recover from over steering first hand, luckily my experience with racing simulators had given me the basics, so I didn't loss control and whipped out.[/ltr]

פורסם

מה איכפת לי אני עוד פחות משבוע מסיים עם זה!!

חחחח

פורסם
  • מחבר

^ אל תפתח פה לשטן. >:D

פורסם

ממחר אני כבר לא נהג חדש :)

אגב, אני מאד ממליץ לא לשחק NFS ודומיו בימים שלפני הטסט. :nono:

פורסם
  • מחבר

ולא לראות את סידרת מהיר ועצבני.

פורסם

עוד דרך של משרד התחבורה להוציא כסף מהציבור, כל הקורסים, הטסטים של היום והלילה וכל הדברים האלה -> הכל יעלה כסף והרבה.

משרד התחבורה סתם מנסה לחלוב עוד את הציבור, למה למשל צריך לעבור קורס תאוריה אם אחרי 28 שיעורים+ תאוריה כמו הנוכחית כבר זוכרים פיקס את חוקי התנועה?(פניות, רוב התמרורים וכו'), הדבר היחיד לפי דעתי שעוזר לנהג חדש לרכוש ניסיון הוא המלווה וגם שם מתכוונים להאריך את המלווה לזמן אבסורדי של חצי שנה, אני רוצה לראות את הסטטיסטיקה שלהם אחרי שנה שנתיים בתוכנית הזאת, נראה אם ישתנה משהו בכלל.

פורסם

ולא לראות את סידרת מהיר ועצבני.

את זה אני ממליץ בכל מצב.

בכל מקרה יש לי עוד איזה 4-5 שנים עד ללימודי נהיגה, אני מניח שעד אז ישנו די הרבה :silly:

פורסם
הרקע למל"ן מתחיל בסוף 2004, עת מנכ"ל משרד התחבורה דאז, בנציון סלמן, מינה ועדת היגוי שתפקידה לקדם וללוות את הקמת מרכזי הלימוד במתכונתם החדשה. הוועדה הצטוותה להתחיל בפיילוט ב-2006, ועתה הוא יוצא לדרך בתחום הרשויות המקומיות כפר סבא (עיר מגוריו של סלמן) ורעננה (אותה עזב זאב ביילסקי - אביר הבטיחות בדרכים).

אני כפר סבאי!! אז זה אומר שנידפקתי או לא?

אולי אני יכול לעשות את כול הלימודים בהוד השרון?

(שיעור נהיגה ראשון אני יעשה בינואר 2007)

מה זה גם אומר על המלווה ? או יהיה חצי שנה או לא?

ושמעתי גם הולך להיות תאוריה מיוחדת

אוףףףףףףףףףףף סעממק ניראה לי מזה נדפקתי :-\ :'(

פורסם

זה נכון שהחל מינואר 2007 המלווה יהיה לחצי שנה במקום 3 חודשים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים