פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים מחבר לא קיבלת באן לפני כמה זמן? :-\ לא קיבלתי שום באן? על מה אתה מדבר? עריכה: איך קיבלתי באן ועכשיו אני כותב בפורום
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים אבל הבעייה היא ש בעוד כמה שעות אתה תיראה... ואני מצטט: ועוד חרה בסגנון... -- אל תשים לב לטעויות כתיב שלי... --- מחלקים כאן אזהרות..... על כמעט כלום...
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים ממ..על מה עוד מחלקים ....באן...?על זה ששותים ו\או אוכלים לייד המחשב בזמן שנמצאים בפורום?
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים ממ..על מה עוד מחלקים ....באן...?על זה ששותים ו\או אוכלים לייד המחשב בזמן שנמצאים בפורום?אתה סתם עוד בכיין עלוב.אתה חושב שאתה עושה טובה בזה שאתה נמצא פה? אתה מקבל פה עזרה בחינם ועוד מתבכיין??כאילו כולם לא עונים לך בכוונה כדי לעשות לך רע.מפגר.
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים אתה סתם עוד בכיין עלוב.אתה חושב שאתה עושה טובה בזה שאתה נמצא פה? אתה מקבל פה עזרה בחינם ועוד מתבכיין??כאילו כולם לא עונים לך בכוונה כדי לעשות לך רע.מפגר.קיללת!!!תבאנבנו אותו ברגע זה ומיד!
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים דוגרי אני דורש שוויון אני קיבלתי אזהרה על זה שקראתי למישהו טמבל ועוד אזהרה על שרבתי עם מישהו בפורום אם בפורום דורשים לשמור על טוהרת הלשון אז הרי שצריך לתת לא אזהרה הלא כך?
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים דוגרי אני דורש שוויון אני קיבלתי אזהרה על זה שקראתי למישהו טמבל ועוד אזהרה על שרבתי עם מישהו בפורום אם בפורום דורשים לשמור על טוהרת הלשון אז הרי שצריך לתת לא אזהרה הלא כך? חחח ניראה לך? את זה אם מזניחים... ... במיוחד לאנשים כמהו...
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים בדיוק כמו שאמרת "אז הרי שצריך לתת לא אזהרה" ונראה שאתה פשוט מתעקש לקבל עוד אזהרות. אתה פשוט לא קולט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.