עבור לתוכן

משהו לא ברור לי לגבי לוח אם P5B Deluxe אודה לכם אם תסבירו.

Featured Replies

פורסם

אוקיי, אז ככה, אני מחפש לוח אם למחשב חדש, וה P5B Deluxe משך את תשומת ליבי, אבל יש לי בעיה קטנה איתו... ללוח אם יש שני חריצי PCI-E x16, אבל לפי הטבלה הזו: http://zeus.asus.com/hq/products1.aspx?l1=3&l2=0&l3=0&modelmenu=0&share=txt/core2 הלוח לא תומך לא ב SLI ולא ב CROSSFIRE... למה זה? אם הוא לא תומך באף אחד למה יש לו שני חריצים? או שאולי הוא כן תומך ולא רשום? קיצר הסתבכתי לגמרי :)

תודה מראש לכל עוזר.

פורסם

הצ'יפסט לא תומך רשמית לא ב-SLI ולא ב-CF.

לדעתי עם דרייברים פרוצים אפשר להפעיל את הראשון וגם את השני.

פורסם

זאת בשביל שתוכל לחבר כ"מ נוסף ועל ידי כך להפעיל 2 מסכים.

פורסם

לא מדוייק לגמרי...

הלוח הזה מבוסס על צ'יפסט 965P של אינטל.

בהגדרה הצ'יפסט הזה מיועד למשתמש הממוצע ולא למשתמש הכבד. לכן ציידו את הצ'יפסט בשני חריצים של PCI-E שאחד הוא x16 והשני הוא x4.

הרעיון כאן הוא שתוכל לחבר שני כרטיסי מסך רק לצורך הצגה על מספר מסכים בו"ז ולא שתנצל את הכח של SLI או CF. בחריץ המהיר תשים כרטיס טוב ליכול להריץ משחקים ובחריץ האיטי תשים כרטיס פשוט שיאפשר לך לחבר עוד מסכים אבל בלי האצה רצינית.

כדי לתמוך ב-SLI או CF צריך ששני החריצים ירוצו בקצב של x16.

יצרני הלוחות הוסיפו ללוחות של היום כל מיני תוספות שהפכו אותם ללוחות למשתמשים יותר מקצועיים, אבל הבסיס זהה. ככה נוצר לוח למשתמשים כבדים רק בלי תמיכה ב-SLI או CF.

פורסם

האמת שזה לא מדוייק.

כדי לשים SLI מספיק ששניהם ירוצו גם על 8X. ואם אייני טועה הלוח הזה יאפשר את זה.

פורסם

מוזר, בחוברת רשום ככה :

2 X PCI-E x16 (Blue @ x16 mode, black @ x2 ot x4 mode)

אז משו מוזר, אבל שיהיה..

פורסם

ז"א שאם אני מתכנן לחבר למחשב גם מסך LCD 19 וגם מסך LCD 42 ואני רוצה ששניהם יעבדו בקצב האצה רציני [של X16 נגיד ..] ,

האם ה - P5B Deluxe לא מתאים לי ?

פורסם

כמעט לכל הכרטיסים היום יש שתי יציאות, ככה שתוכל להשתמש בשני מסכים בו זמנית בלי כרטיס מסך נוסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים