עבור לתוכן

הארות/הערות/שיפוצים והצעות למיניהם-מפרט אינטל לשיפוטכם.

Featured Replies

פורסם

בהתחלה חשבתי ללכת על AMD 2200 , אבל התחרטתי (ולא מהסיבה שאני חושב ש-AMD גרועים או משהו חס וחלילה).

אלא מהסיבה שאולי תיתכן O/C בעתיד וגם ההבדלים בין AXP2200 ו-P4 2400 לא ממש משמעותיים מבחינת מחירים.

הדבר היחיד שאני צריך בו ממש עזרה זה בלוח אם...(בחרתי אחד אבל אני ממש לא בטוח לגביו.)

אז זה המפרט:

INTEL PIV 2.4

THERMALTAKE VOLCANO 7PLUS

בקשר ללוח אם אני לא בטוח, לםי דעתכם זה יספיק לי ?- Gigabyte INTEL GA-8PE667 (שימו לב זה לא הPRO).

256MB DDR SAMSUNG 2700

WD 80GB 8MEGA BUFFER

TEAC FLOPPY

CD-ROM MSI X52

ENERMAX FS710B

------------------------

סה"כ 3981 (ואם נוריד את המע"מ שאני לא צריך לשלם אז בכלל יותר טוב)

דברים שבאים איתי מהמחשב הקודם:

פורטיסימו 3

SAPPHIRE R9000 PRO 64MBDDR - אני לא רואה סיבה להחליף אותו כרגע הוא עושה את העבודה (אולי בעתיד ל-R9700)

המגבר והרמקולים שלי...

בקשר ללוח אם- האם הדגם שבחרתי תומך ב-AGP8 ? ואם מישהו יוכל לפרט לי עם מה הוא בא אונבורד זה יעזור לי מאוד.

ואם הלוח הזה לא טוב תמליצו על אחד אחר, שלא יחרוג ממסגרת התקציב שלמעלה בבקשה)

תודה מראש לכולכם.

ולסיום...מבחינת ביצועים מי נותן יותר ? AXP2200 או ה-P4 2.4 ?

עריכה:

איך המארז 3R SYSTEM AIR BlACK ?.- אני לא מתכוון לקחת אותו אבל בכל זאת רציתי לדעת איך הוא ..?

פורסם

בקשר ללוח אני לא בטוח אבל הוא ניראה לוח טוב ...

ועכשיו בקשר למארז הוא דיי מלא שטויות אז תשאר עם האנרמקס או שתיקח איזה קומפיוקייס

פורסם

זיכרון הוא לא זיכרון שיגיע רחוק בOC, הלוח לא משהו גם הוא ולא כולל אפשוריות להעלאת מתחים עד כמה שאני זוכר...

מה שהייתי עושה במקרה שלך הוא ללכת על ה1.8A, יחד עם הג'יגה בייט 8SG667 (SIS648), בכסף שנחסך קונה את זיכרונות ה3200 של WINBOND (נמכירם עד כמה שידוע לי רק בPCH כרגע)-

אחרי קבלת המערכת ניתן להלעות את הFSB ל133 ולהריץ את הזיכרון ב400, או להשאיר את המעבד במהירות הסטוק ולהריץ רק את הזיכרון ב400 עד שתחליט שזה הרגע לOC..

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

זיכרון הוא לא זיכרון שיגיע רחוק בOC, הלוח לא משהו גם הוא ולא כולל אפשוריות להעלאת מתחים עד כמה שאני זוכר...

מה שהייתי עושה במקרה שלך הוא ללכת על ה1.8A, יחד עם הג'יגה בייט 8SG667 (SIS648), בכסף שנחסך קונה את זיכרונות ה3200 של WINBOND (נמכירם עד כמה שידוע לי רק בPCH כרגע)-

אחרי קבלת המערכת ניתן להלעות את הFSB ל133 ולהריץ את הזיכרון ב400, או להשאיר את המעבד במהירות הסטוק ולהריץ רק את הזיכרון ב400 עד שתחליט שזה הרגע לOC..

בהצלחה.

יש עוד לוחות שאתה ממליץ (אני לא מתמצא בלוחות לאינטל) אני גם מעדיף לוח שתומך ב-AGP 8 .

אפשר לקבל עוד המלצות בבקשה ?

פורסם

הוא תומך.

ואין משהו יותר טוב לתקציב שלך, הלוח הזה מתאים בדיוק לצרכים שלך ונכנס טוב מאוד לתקציב.

פורסם

בתקווה שהצ'יפסט של SiS יעמוד בזה..

הם דיי רותחים המזמזרים הקטנים.

בכל מקרה לאברקלוק רחוק הוא לא יגיע, נקווה של-133 כן.

פורסם
  • מחבר

ואיך הוא ללא O/C ?

ד"א יש צורך לקרר את המעבד של אינטל בולקנו 7+ ?

אני גם רוצה להוסיף הארד קנו 2. אבל מישהו יודע אולי איזה מאוורר מקבלים איתו ולמה הוא מיועד ? אף פעם לא הסתכלתי מה אתה מקבל איתו ביחד.

ובדקתי את המחיר של הלוח...528, ממש זול (יש סיבה לחשוד ?)...אני בכלל לא אוהד SIS גדול !! ואישית אני לא סומך עליהם

אלא אם כן תעידו אחרת...

פורסם

LOLת מה זה בתקווה שכן? הוא יעבוד ללא בעיה..והוא לא "רותח", זה הפשוט הטמפ' של השאטל שלך..אולי הוא מקורר באופן אל ראוי.

הם מגיעים ל143-152.

פורסם

אני לא הייתי מהמר על SIS648, הוא לא טוב לאוברקלוקינג וכנראה בטח לא בשילוב עם ג'יגה בייט, יש כאן יותר מדיי סיכונים בקטע הזה...

פורסם

מה זה מהמר בדיוק?

הלוח נבדק ע"י אלפי משתמשים בפורומי חומרה והחלט פה אחד שהוא הלוח הטוב ביותר שמבוסס על הSIS648..גם אינ לא בדיוק מעריץ אל שג'יגה בייט, אבל הלוח הזה שלהם- מוביל בתחומו.

הימור על הצ'יפסט? היכולות שלו ידועות לכולנו..ובכלל אל מתוכנן אוברקלוקינג, וגם אם יתוכנן- FSB של 150 מספיק בהחלט למעבד 1.8A שעליו המלצתי לו (2700 מה"צ).

פורסם

LOLת מה זה בתקווה שכן? הוא יעבוד ללא בעיה..והוא לא "רותח", זה הפשוט הטמפ' של השאטל שלך..אולי הוא מקורר באופן אל ראוי.

הם מגיעים ל143-152.

בשאטל יש היטסינק אפילו על ה-Southbridge SiS962L והוא חם מדי למגע ממושך.

אומנם על הג'יגהבייט זה SiS963.

בכל מקרה אני רק אומר שזה לא בטוח עם האוברקלוק...

אבל בלי אוברקלוק הוא יעבוד מצויין..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים