פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים צ'מעו אני לא יודע מה זה, אבל בטוח זה לא שווה כלום כבר.... ראיתם מאיזה גובה נפלה הקופסא ??? בדוק זה שבור !
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים דווקא רואים את התגובה שלך בכתבה..מה זה ?אני שואל כדי לדעת אם באמת ראית את מה שכתבתי
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים אני יודע מה זה שלחתי לפה הודעה שבה רשום מה אני חושב שזה יהיה ומחקו לי אותה המנהלים אותו דבר קרה כששלחתי הודעה לכתבה עצמה... אני לא ארשום מה זה כי אז שוב ימחקו י את ההודעה.... רק שתדעו שזה ממש יעלה את הרמה בפורום אבל ממש ליגה אחרת (אם אני צודק) ולא זה לא עיצוב חדש (אם אני צודק...) אנחנו מאמינים לך.....
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים בתגובה בכתבה הוא אמר שנראה לו שזה יהיה בלוגים, יכול להיות שזה מה שהוא כתב גם פה והם לא אהבו את זה
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים צ'מעו אני לא יודע מה זה, אבל בטוח זה לא שווה כלום כבר.... ראיתם מאיזה גובה נפלה הקופסא ??? בדוק זה שבור ! חח הרג אותי :lol: בכל מצב מזל טוב אני חושב שזה כל מניני סיכורים או מצבצעים או הגרלות או מסיבה או עיצוב או עוד הרבה דברים
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים OMG!!אני יודע מה זה!!!הם הולכים לפתוח פורום חדשפורום סקס וארוטיקה!!!סוף סוף!!!כמה זמן חיכיתי לזה...
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים צ'מעו אני לא יודע מה זה, אבל בטוח זה לא שווה כלום כבר.... ראיתם מאיזה גובה נפלה הקופסא ??? בדוק זה שבור ! :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.