עבור לתוכן

ההגרלה הגדולה של HW-Zone! עמ' 65:

מה אתם חושבים יהיה בקופסא? 1,089 הצבעות

1. 1. מה אתם חושבים יהיה בקופסא?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

ההגרלה האחרונה נפתחה... :-\

עוד הזדמנות אחת!

• תגובות 750
  • צפיות 81.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

אוקי אני נרשם מחר :hi:

(הפעם אני לא אחמיץ :lol: )

פורסם

מי שזכה שיתחדש :yelclap:

נירשם לשלישית ונקווה לטוב.

פורסם

מה לעזאזל האימייל???

פורסם

רשום בלינק...

הכתובת היא contest@hwzone.co.il

מה שצריך לכתוב רשום בלינק (ביחד עם הכתובת...)

פורסם

אח אח כרגיל אינני זוכה בכלום :'(

ננסה עוד פעם את מזלי

פורסם

אתה לא היחיד שלא זכה :s07:

מקווה שהפעם יהיה קצת יותר מזל :P כי באמת אף פעם לא זכיתי בהגרלה.

פורסם

כבר נגמרו 50,000 ש'ח.. חבל.. :silly:

פורסם

שלום לכל המתרעמים על זה שההגרלה צריכה להיות אך ורק לאנשי הפורום או למי שיש מעל 50 ו הודעות (באמת שהכמות לא משנה).

אני אחד מהמשתמשים שנמצאים כל יום בפורום ובאתר ... בודק קורא , בעיקר קורא לא מגיב כי לרוב כבר הגיבו על הכל וכשאני יכול אני עוזר... לכן לא תראה המון הודעות במונה הודעות שלי ... אם כבר חשבתם על משהו בסגנון הייתם צריכים לחשוב אולי על זמן הימצאות במערכת למרות שזה גם לא מעיד הרבה ... כי לפעמים אני רק בודק ( או כל בן אדם אחד) רק משהו קטן ויוצא ולפעמים אין שום דבר שמעניין או חדש...

הגרלה היא מלשון הגרלה אין להבדיל בין דת גזע או מין. מי שחבר הפורום גם מי שרק הצטרף להגרלה בסוף ישאר אני מקווה אם לא הפסד שלו... וזהו . מה שנקרא פרסום מפה לאוזן וכו'... לא משנה אם זיכיתי או לא הרעיון עצמו נחמד ומבורך יש אנשים שמאושרים בגלל זה וזה מה שחשוב .(ולא , לא זכיתי).

חג שמח!

גל

פורסם

שלום לכל המתרעמים על זה שההגרלה צריכה להיות אך ורק לאנשי הפורום או למי שיש מעל 50 ו הודעות (באמת שהכמות לא משנה).

אני אחד מהמשתמשים שנמצאים כל יום בפורום ובאתר ... בודק קורא , בעיקר קורא לא מגיב כי לרוב כבר הגיבו על הכל וכשאני יכול אני עוזר... לכן לא תראה המון הודעות במונה הודעות שלי ... אם כבר חשבתם על משהו בסגנון הייתם צריכים לחשוב אולי על זמן הימצאות במערכת למרות שזה גם לא מעיד הרבה ... כי לפעמים אני רק בודק ( או כל בן אדם אחד) רק משהו קטן ויוצא ולפעמים אין שום דבר שמעניין או חדש...

הגרלה היא מלשון הגרלה אין להבדיל בין דת גזע או מין. מי שחבר הפורום גם מי שרק הצטרף להגרלה בסוף ישאר אני מקווה אם לא הפסד שלו... וזהו . מה שנקרא פרסום מפה לאוזן וכו'... לא משנה אם זיכיתי או לא הרעיון עצמו נחמד ומבורך יש אנשים שמאושרים בגלל זה וזה מה שחשוב .(ולא , לא זכיתי).

חג שמח!

גל

מסכים איתך לחלוטין.

פורסם

מה שאותי מעניין לדעת (גם אם זה לא קשור) זה איך לעזאזל אפילו לא היה מפגש פורום לטובת חגיגת 5 השנים לאתר? :nixweiss:

התאכזבתי :-X

פורסם

אחרי מפגש הפורום האחרון החלטנו שמפגשי הפורום הם עניין לפורום - לא לאתר.

אם הפורום (זאת אומרת הקהילה) רוצה לארגן מפגש, אנחנו נעזור ונתמוך, אבל זה צריך להגיע מהפורום.

אנחנו ניתן את כל הגב (וקצת תשורות ;) )אם זה יזדקק, אבל שוב, הדרישה, הארגון וכל השאר - זה צריך להגיע מכם.

פורסם

בבקשה שאקבל משהו הפעם :(((((((((

פורסם

שוב לא זכיתי :(

טוב, ניסיון אחרון.

פורסם

GMAIL הזה עובד על כולם

עוד יתברר שהוא לקח/מחק לכולם תמתנות ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים