פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים מה זה יעזור לך?למה אתה רוצה?אני יודע וזה לא משנה כלום.אני לא רוצה, כתבתי את זה בתור דוגמא (ושכחתי להוסיף שאני לא באמת מתכוון לזה)זה היה על אותו משקל של מי שרצה לדעת מי זכה בהגרלה
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים הרגשה קצת מוזרה שבטח יש איזה מסוים שפעם אחת בחיים שלו נכנס לאתר הזה וקיבל בראש כרטיס מסך חדש,לא?אני בעד לסגור את ההגרלות לצוות האתר בלבד.
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים הרגשה קצת מוזרה שבטח יש איזה מסוים שפעם אחת בחיים שלו נכנס לאתר הזה וקיבל בראש כרטיס מסך חדש,לא?אני בעד לסגור את ההגרלות לצוות האתר בלבד.לאנשים עם מעל 50/80/100 הודעות :-*
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים הרגשה קצת מוזרה שבטח יש איזה מסוים שפעם אחת בחיים שלו נכנס לאתר הזה וקיבל בראש כרטיס מסך חדש,לא? אני בעד לסגור את ההגרלות לצוות האתר בלבד. אבל אתה לא צוות בכל זאת, אני בעד
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים הרגשה קצת מוזרה שבטח יש איזה מסוים שפעם אחת בחיים שלו נכנס לאתר הזה וקיבל בראש כרטיס מסך חדש,לא?אני בעד לסגור את ההגרלות לצוות האתר בלבד.צוות האתר? אני משער שאתה מתכוון מי שרשום לפורום...וכמו שכבר אמרו, זה נועד למשתמשי האתר, לא רק הפורוםוחוץ מזה, הרישום לפורום חופשי, חינם ופתוח, אז מה ההבדל?וכמות הודעות לא אומרת כלום על ותק (ע"ע דריה למשל)
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים לאנשים עם מעל 50/80/100 הודעות :-*זה היה הוגן...*צוות האתר...?אתה מתכוון למודרטורים ולמנהלים?
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים לאנשים עם מעל 50/80/100 הודעות :-*יופי דביל אנשים יתחילו להספים בלי סוף בשביל למלא את המכסה ...
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים לדעתי באמת צריך לסגור את ההגרלות לאנשים עם מספר הודעות מסוים, זה מופץ ואנשים באים לפה רק בשביל זה, בסוף יוצא שמי שמשקיע ותורם לאתר צופה בנווובים אלה עם 0-1 הודעות זוכים... Damn :pissed:
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים התכוונתי לצוות המנהלים בלבד. ככה אנחנו גם נדע מי זכה ובמה ולא נצטרך לשבור מקשים ועוד מיני דברים.
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים ההגרלה היא לגולשי האתר, לא הפורום בלבדלמה אתם מפגרים מכדי להבין את זה במשך שבועיים שלמים כבר?!
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים לדעתי באמת צריך לסגור את ההגרלות לאנשים עם מספר הודעות מסוים, זה מופץ ואנשים באים לפה רק בשביל זה, בסוף יוצא שמי שמשקיע ותורם לאתר צופה בנווובים אלה עם 0-1 הודעות זוכים... Damn :pissed: יש משו בדבריך... :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.