פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים איך נרשמים להגרלה השנייה ?כתוב במקום שבו היה כתוב איך עושים את זה להגרלה הראשונה
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים קבלתי מייל על זכיה! זכיתי בקירור לכרטיס מסך!! תודה ל HWZONE!! :yelclap: :yelclap: :yelclap:
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים אני בחיים לא זכיתי בכלום ועד עכשיו זה לא השתנה.....אולי בשבוע הבא. מי יודע אני נשאר אופטימי...בכל מקרה צעד ממש מבורך ההגרלה הזו באמת כיף לזכות במשהו.מי שזכה שיפרסם פה..
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים אלוואי, אין לי מזל בהגרלות,טוטו,לוטו שטויות כאלה.. אני מנסה,מה יש להפסיד? לא זכית במשהו במקרה?
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים שיתחדשו כל אלה שזכו וחברים באמת אני לא רואה הרבה תגובות תודה לפורום בכל זאת הוא לא חייב לנו כלום והוא מחלק פרסים בסכום של 50.000ש"ח זה לא צחוק קצת פירגון. אני מקווה שאתם לא תיכעסו עלי קצת לחזור לעבר אז: :xyxthumbs:
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים אלוואי, אין לי מזל בהגרלות,טוטו,לוטו שטויות כאלה.. אני מנסה,מה יש להפסיד? גם לי אין ,אבל דבר אחד שבטוח יש , זה פעם ראשונה בכל מקרה היה כיף להשתתף ונתראה בהגרלה הבאה , עד אז , נקווה ונודה לחברה פה שאירגנו ספונסרים והכל
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים באסה, כנראה שלא זכיתי! :'( בהגרלה השנייה אני מקווה לזכות ב-LP או בעכבר של RAZER - או בכל דבר אחר.
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים הבעיה היא לא שמישהו ישלח כמה הודעות ממיליים שונים. הבעיה היא שההגרלה היא לגולשי האתר בלבד, וכמובן נוצר מצב שחבר מביא את הלינק לחבר שמביא לחבר שמביא לחבר (שרק נרשמים בשביל הפרסים) אבל מצד שני, זה נותן פרסום לאתר (וכנראה כמה משתמשים חדשים) אז זה משהו טוב בעצם, לא?
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים הבעיה היא לא שמישהו ישלח כמה הודעות ממיליים שונים. הבעיה היא שההגרלה היא לגולשי האתר בלבד, וכמובן נוצר מצב שחבר מביא את הלינק לחבר שמביא לחבר שמביא לחבר (שרק נרשמים בשביל הפרסים) אבל מצד שני, זה נותן פרסום לאתר (וכנראה כמה משתמשים חדשים) אז זה משהו טוב בעצם, לא? למה אתה אומר שזה לגולשי האתר בלבד?
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים "השבוע ובשבועות הקרובים נמשיך ונגריל מוצרי מחשב וחלקי חומרה בשווי עשרות אלפי שקלים בין גולשי האתר הנאמנים, ואנו מאחלים בהצלחה לכל אחד ואחד מכם."זה מיועד לגולשי האתר.
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים מחבר ? ? ? ? ? ? ?אז מה אתה מציע לעשות? הרי ברור שחבר יביא חבר, אבל זה לא אומר שגולשי האתר לא יכולים לזכות גם בהגרלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.