פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים תקראו טובבהגרלה הראשונה היה כתוב מה לשים בכותרת של ההודעהבהגרלה הזאת המשפט ששמים בכותרת שונהזאת אומרת שככה הם אמורים לדעת לאיזו הגרלה המייל נשלחוזאת אומרת גם שמי שלא כתב בנושא את מה שהם אמרו לכתוב-נדפק
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים ברור הבנת הנקרא, תוודאו ששלחתם נכון.חבל שאין איזהשהו אימייל שמאשר שקיבלתם את האימייל שלי, אף פעם לא הלך לי טוב עם אימיילים.
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים נרשמתי ומאד מקווה ליזכות באמת חסר לי חלקים חדשים למחשב תודה ל HWZONE ותודה לספונסרים המכובדים תודה לכולם וצום קל
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים תקרא מה שכתוב מתחת לפרסים, האתר יכול להחליף זוכה במקרה אם הוא לא עונה בתוך זמן סביר, כמה ימים נראה לי סביר.
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים לא קיבלתי איימיל בנתיים :'(שיהיה בכיף לזוכיםובאמת כמו שאמרו אין על hwzoneלעזעאל איזה פרסים !! כל הכבוד!!!
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים אוי שיט, לא קראתי שצריך לכתוב כותרת אחרת להודעה.שלחתי פעם נוספת עם הכותרת הנכונה, אני מקווה שתתחשבו.
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים הם לא יכולים להתחשב, נראה לך שהם עוברים מייל מייל מוודאים שהפרטים לא דומים+/זהים?יש תוכנה שמוודאת שאין כפילות ודמיון בין פרטים ואח"כ מגרילה משתמשים. הם לא עוברים על כל ההרבה מאוד מיילים.
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים חברים, ההגרלה הראשונה רק נסגרה הערב. יקחו עוד מספר שעות עד שיבחרו הזוכים. יש לבצע בדיקות נגד כפילויות/רמאויות (ויש לנו דרכים), ליצור קשר עם הזוכים ולאשר איתם את הזכיה, ועוד.הודעות לזוכים בהגרלה הראשונה ככל הנראה ישלחו במהלך 24 השעות הקרובות.בינתיים אתם מוזמנים להשתתף בהגרלה השניה:http://hwzone.co.il/5years/2nd_giveaway/אני כנראה לא אזכה, אבל בכל מקרה יש שני לוריא ששלחו כי גם אבא שלי השתתף :םאז אנא תרחמו עליי אם יווצר מצב כזה. ><
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.