פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים יש לי קשרים במקומות גבוהים אז אני יודע מה זה, אבל לא אגלה לכם 8) [כי אז אקבל מכות חעחעחחעח]. אחיך עובד עליך, לא סיפרנו לו מה זה... הערת הכותב: אני נמושה ולכן אני צמחוני. מזל שיש VEGI BURGER. גם אתה? נוכל לעשות אחוות העתודאים הצימחונים שם
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים נכון ולכן זה כנראה יהיה שליאור ישבור שיאים בכל ספרי הגינס והנט ויסגור 50K תוך 11 ימים (זה מה שנקרא קיצוני 8) )
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים מחבר אחח עד כמה המנהלים יכולים להיות ספאמרים!!! ואחרי זה באים בטענות, נועלים ומחלקים אזהרות באותו הדיון שהם בעצמם התחילו את הספאם קיצר, אתם מגלים או לא?
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים אחח עד כמה המנהלים יכולים להיות ספאמרים!!! ואחרי זה באים בטענות, נועלים ומחלקים אזהרות באותו הדיון שהם בעצמם התחילו את הספאם קיצר, אתם מגלים או לא? היי, ספאמר זה אני ולא הם לא מגלים
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים תגלו כבר מה זה : ??? :s05: האתר יסגר ? מישהו יקבל מכות? היו דברים חדשים לאנשים כמוני חתולים יקפצו מהשמיים ? האתר ישבור שיא עולם בX6800? בפרטי יחלקו לנו וודקות טובות או לאנשים טובים כמוני : ;D בוגטי ויירון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.