עבור לתוכן

ההגרלה הגדולה של HW-Zone! עמ' 65:

מה אתם חושבים יהיה בקופסא? 1,089 הצבעות

1. 1. מה אתם חושבים יהיה בקופסא?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

הזוכים יקבלו תשובה באימייל.

התקנתי GMAIL NOTIFIYER במיוחד בשביל זה , אבל ההגרלה נסגרה ב21:00 , ועכשיו כבר 22:00 ועוד לא קיבלתי מייל , מישהו כן ?

• תגובות 750
  • צפיות 81.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

התקנתי GMAIL NOTIFIYER במיוחד בשביל זה , אבל ההגרלה נסגרה ב21:00 , ועכשיו כבר 22:00 ועוד לא קיבלתי מייל , מישהו כן ?

גם אני לא קיבלתי מייל מהם נראה לי שהם שכחו לעדכן

פורסם

גם אני לא קיבלתי מייל מהם נראה לי שהם שכחו לעדכן

המודעות על ההגרלה ירדו , הם לא ...

פורסם

המודעות על ההגרלה ירדו , הם לא ...

אני עדיין רואה את הבנאר של ההגרלה

פורסם

לא נראה לי שתוך שעה כבר מקבלים תשובות..

חוץ מזה קחו בחשבון שמלא אנשים נרשמו , לא רק מהפורום

ואני לא רואה באנר של ההגרלה..

פורסם

לא נראה לי שתוך שעה כבר מקבלים תשובות..

חוץ מזה קחו בחשבון שמלא אנשים נרשמו , לא רק מהפורום

ואני לא רואה באנר של ההגרלה..

גם אני לא , אז כנראה מישהו מהצוות זכר להוריד אותו ולהריץ את התוכנה של ההגרלה ...

פורסם

וואי, איזה מקל תקוע לכם בתחת שאתם כל כך לחוצים?

פורסם

אז לא זכית ::)

פורסם

אז לא זכית ::)

לך תדע ... :cool2:

וואי, איזה מקל תקוע לכם בתחת שאתם כל כך לחוצים?

א. לא מתאים למנהל פורום להגיד "תחת"

ב. סתם בא לי לזכות במשהו ... מתאים לי LCD , לחברים שלי מתאים 7900GTX , יתאים לחלום האוברקלוק שלי מערכת קירור מים , יתאים לבריאות שלי מאוורר עם פילטר , וכו'

פורסם

לך תדע ... :cool2:א. לא מתאים למנהל פורום להגיד "תחת"

ב. סתם בא לי לזכות במשהו ... מתאים לי LCD , לחברים שלי מתאים 7900GTX , יתאים לחלום האוברקלוק שלי מערכת קירור מים , יתאים לבריאות שלי מאוורר עם פילטר , וכו'

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח................

ואם תזכה בלוח אם --- זה יהיה מבעאס

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח................

ואם תזכה בלוח אם --- זה יהיה מבעאס

לוח לאוברקלוק דווקא לו , הבעיה היא שזה כנראה יופיע בהגרלה הבאה ...

פורסם

נו אנשים, תרגעו.

רק הזוכים מקבלים הודעה בדואר. חוץ מזה, אף אחד לא ישב עם סטופר וישלח הודעות ב21:00:01 בדיוק.

מעבר לזה, יקחו מספר ימים עד שיפורסמו שמות הזוכים מהסיבה הפשוטה שצריך ליצור קשר עם כל אחד מהזוכים.

אם נגיד יש מישהו שלא מצליחים ליצור איתו קשר במשך שבוע, אני מניח שהפרס מוגרל שוב.

פורסם

נו אנשים, תרגעו.

רק הזוכים מקבלים הודעה בדואר. חוץ מזה, אף אחד לא ישב עם סטופר וישלח הודעות ב21:00:01 בדיוק.

מעבר לזה, יקחו מספר ימים עד שיפורסמו שמות הזוכים מהסיבה הפשוטה שצריך ליצור קשר עם כל אחד מהזוכים.

אם נגיד יש מישהו שלא מצליחים ליצור איתו קשר במשך שבוע, אני מניח שהפרס מוגרל שוב.

היי אנחנו מתוחים תן להפציץ !!! חוץ מזה יפרסמו את התוצאות בעמוד הראשי ולא רק במייל , וכן אתה צודק יש לך נקודה , לוקח זמן ליצור קשר ...

פורסם

אם כל המשתתפים בהגרלה היו מתוחים כמוך אין שום ספק שכבר יצרו איתם קשר לפני שעה וחצי.

פורסם

אם כל המשתתפים בהגרלה היו מתוחים כמוך אין שום ספק שכבר יצרו איתם קשר לפני שעה וחצי.

לא הבנתי את השורה שלך , אבל שיהייה , לא יודע מה איתכם אבל אני הולך לישון , GMAIL NOTIFIER יקפיץ אותי עם צריך ובמקרה וזכיתי במשהו , לילה טוב לכל המאזינים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים