פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים איזה דבר אדיר זה...זה הדבר היחיד שאני מוכן להשתתף בו אתה מתכוון בנוסף לניסויי המעבדה שאתה עובר?
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים אתה מתכוון בנוסף לניסויי המעבדה שאתה עובר? חחחחח איזה מניאק!! :lol: :lol:
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים מחבר דווקא מלא אנשים חשבו לפני שזאת תהיה הגרלה, אבל אף אחד לא ציפה להגרלה ענקית כזאת של מיליון פרסים.
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים שאלות שעלו לי בראש:1. נגיד והגרילו בין כל המשתתפים והוציאו 9 (כמספר הפרסים), עושים עוד הגרלה בין ה-9 כדי לברר במה כל אחד זוכה? אני אוכל להחליף את הפרס?2. אם נגיד אני זוכה במשהו שאני לא צריך או לא רוצה (לא שאני מקטר, אבל מה לעזאזל אני אעשה עם geforce 7300) מה אני אעשה?3. כמה הגרלות יהיו?4. צריך להרשם בכל הגרלה?5. כמו שאמרו פה: אם מישהו מחברי הפורום יחליט להכשיל מישהו אחר?אם למישהו יש עוד שאלות שיתחיל ממספר 6, ואז נסכם את כל השאלות לאיזה סטיקי/הודעה מרכזית כדי שלא כל אחד ישאל כל פעם אותן שאלות.
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים זה פרסים שונים בהגרלות שונות ולא כתוב אחרת ולכן כן מותר לך להשתתף פעם אחת בכל הגרלה, גם אם זכית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.