פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים אני מקווה שהפעם גם תפרסמו את שמות הזוכים בניגוד לאותה הגרלת גופי קירור לכרטיסי מסך שאף אחד לא יודע מה נסגר איתה.אתה צודק ב1000%!!
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים יש לי תסמונת טורט ולסבא של דודה שלי יש אלצהיימר...יש לי טיקים בלתי רצויים שגורמים לי לפספס בכל פעם שיש לי הזדמנות לHeadshot במשחקים.. (או שאולי זה בגלל המסך?)בכל מקרה, כל תרומה תתקבל בברכה -גם מדודה של סבא שלי, אם היא תזכור מי אני, מי אתם ומה לעזאזל רוצים ממנה.חג שמח ושנה טובה.
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים אפשר לציין רק שם ומס' טלפון במייל? אם לא ציינתי כתובת המייל יפסל או משהו? :-X
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים וואיי איזה שווהאני נרשמתינ.במנהלים עם אתם רואים הודעה במייל שנתקבלה מהמייל sagi_10@zahav.net.il עשו גסטה ותביאו לי איזה כרטיס מסל טוב הא?!יופי עכשיו ספאמרים ובוטים יעשו לך גסטה.
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים אפשר לציין רק שם ומס' טלפון במייל? אם לא ציינתי כתובת המייל יפסל או משהו? :-Xיחזרו אלייך אל המייל אם תזכה .
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים נותנים לך לוח ואתה מתלונן שהוא לא מתאים למעבד שלך? נו באמת...שגיא, אפשר לשלוח לך ספאם עכשיו?אם מחלקים 50K שקל ל26K משתמשים זה יוצא כמעט 2 שקל לכל משתמש.
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים זה מה שהספונסרים נותנים..וחוץ מזה על תשכח..יש פה לא מעט אנשים שעדיין עם S939..אין מה לעשות..(ואני אחד מהם)
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים כשאתה אומר את זה ככה זה נשמע כאילו זה איזשהו סוג של נכות או מוגבלות.עד לפני חצי שנה זה היה ה-דבר הכי חם.
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים אתה יודע איך זה בתחום הזה... מה שלפני חצי שנה היה לוהט היום די קריר כבר...אבל לא חשוב..יש אנשים רבים פה עם S939 שישמחו ללוח חדש..או לכל פרס אחר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.