פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים אני חושב שיש לנו זוככה קשה לי להאמין שלא מדובר בסקירות וידאו, לא נראה לי שטובי וייס בנה את הנגן רק בשביל הפרסומת.. בכל אופן, מאוד אהבתי את הנגן, עיצוב נקי ועושה חשק ללחוץ על Play ! או שלא
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים וזה משנה כי..... כי זה לא השם שלו... ועוד זה כתוב על הפאקינג תמונה באמצע ובגדול
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים אני חושב שיש לנו זוככה או שלא מה זה אמור להביע? אני הראשון שטען כך 8) http://hwzone.co.il/news/1158008400/5388/ תראה את התגובה השניה
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים ועוד זה כתוב על הפאקינג תמונה באמצע ובגדולשגיאת כתיב, אני מתנצל מעומק נשמתילא יהיה צורך בכיתת יורים
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים או בבור עם עמוד שאתה קקשור אליו באמצע ורוגמים אותך באבנים עם שפיץ חד כיתת יורים לא חובה אפשר רק אחד ויש לנו פה כמה חילים עוד כימעט 9 ימים נו :-\ יכל להיות שהבלש המחכים jogogold הבין את המסר וניצח
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים אולי לפחות להגיד: jogogold גילה את הסוד! במקום למחוק את ההודעה באכזריות?? אני ממש נפגעתי! עריכה: ^^ זה ממש לא "יכול להיות"....סגור העניין אבל מיכוון שמחקו את ההודעה עם ההוכחה החותכת אני פונה ל Ynet !! ;)
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים כן...כבר הצטערתי על זה מעומק נשמתי מקודם... אהבתי את הנגן ואת הרעיון! איך בדיוק בונים כזה נגן? זאת אומרת הוספת הלוגו של HW וכו'. אתה בדודה להסבר קצר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.