פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים כמו שאולי כבר שמתם לב (או שלא) בחדשות המחשבים ב HW-Zone (איפה עוד?) פורסם סרטון עם הכותרת "עוד 11 יום זה כאן!" מוזר היה לגלות שאף אחד עוד לא פתח על זה דיון, אז הנה פתחתי קודם כל חייב לציין שהסרטון דיי יפה, בעיקר הקטע עם הקופסא הנופלת (כמו שכתבו בתגובות, מישהו ראה יותר מדי Extra Hot). אז מה בדיוק מחכה לנו? אולי סקירות בוידיו? אולי איזה תוכנית טלויזיה? או אולי כלום? :-X זרקו פה את ההשערות שלכם סיכומים!! כל מה שלפני הנושאים הבאים (עד עמ' 30), אלו הם ההשערות של חברי הפורום לגבי ההפתעה! שווה להציץ הסרטון השני של HWZone לכבוד ההפתעה, והתגובות עליו :yelclap: הסתיים החלק של ההשערות ועוברים להגרלה! :yelclap: הסתיימה ההגרלה הראישונה וכולם במתח! :yelclap: הדיון התחיל לאבד כיוון, אך מייד הסתיימה ההגרלה השניה וכולם במתח! :yelclap: ההגרלה האחרונה נפתחה! בהצלחה לכולם!! :yelclap: (מה יהיה כאן? השארו איתנו! )
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים אולי מחלקים לכולם 6600 חינם? עכשיו ברצינות...אני חושב שזה באמת משהו שקשור לאתר..אולי עיצוב חדש..אולי הם קונים איזה שרת מהיר שהאתר יעלה בצ'יק...נחכה ונראה
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים יש סיבה לכך שהם עשו את ה"בקרוב" בוידאו לא? הם יכלו גם סתם לכתוב פסקה וזהו. אני ממשיך עם דעתי כמו שכתבתי שם, סקירות וידאו (סטרימינג)
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים קודם כל הסירטון נהדר - ח"ח למעצב המוכשר שעשה אותו.דבר שני לגביי ההפתעה - בשביל עיצוב חדש לא יעשו כזה רעש וצילצולים.לדעתי מדובר בריכוז סקירות של חומרה מיוחדת מאוד, מבצעים כלשהם, ואיזשהו צ'ופר לחברים.מה שזה לא יהיה - מזל טוב לאתר.
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים סרטון חגיגי לכבוד 5 שנים לאתר בו מככבים חברי הצוות בסרטון קצר עם עלילה עתידנית
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים קודם כל הסירטון נהדר - ח"ח למעצב המוכשר שעשה אותו. דבר שני לגביי ההפתעה - בשביל עיצוב חדש לא יעשו כזה רעש וצילצולים. לדעתי מדובר בריכוז סקירות של חומרה מיוחדת מאוד, מבצעים כלשהם, ואיזשהו צ'ופר לחברים. מה שזה לא יהיה - מזל טוב לאתר. נשמע הכי הגיוני...נראה לי שבישביל עיצוב באמת לא יעשו סיפור גדול... אני גם חושב שזו איזו שהיא הגרלה... אולי מחלקים לכל חברי הפורום ה"ותיקים" יחסית חולצות או משהו? אולי לכולם?
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים מחבר עיצוב? אין מצב. כבר החליפו 20 עיצובים ולא עשו כזה רעש. כנראה הפעם זה יהיה משהו משמעותי, הרי זה לכבוד היום הולדת החמישי לזון. בכל מקרה זה מסקרן ומותח אפילו יותר מהספירה לאחור ש ATI עשתה לכבוד הכרטיסים ממשפחת X1K
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים עוד 11 ימים זה נופל על ראש השנה (שישי-שבת) אז זה בטח איזה חידוש כלשהו. האפשרויות לדעתי הן: 1. ביקורת בלעדית לאתר על מוצר חדש לגמרי. 2. מיזוג עם אתר חומרה בינלאומי. 3. מבצע חלוקת מתנות כלשהו. 4. תוכנית טלויזיה שבועית (אולי באינטרנט) בסגנון זומביט, אבל הרבה יותר רצינית, שמבוססת על האתר. 5. סתם תיזכורת שעוד 11 ימים מתחילה שנה חדשה ;D. 6. סגירת האתר (סתם ).
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים according to lost sri lanka videothe numbers symbolize the end of the world as we know itthe numbers are42 23 16 15 8 4if you sum them all up,you got 108since the numbers where published,its been through 97 dayswhich means we have 11 days before the world endsOMG I GOTTA LOOSE MY VIRGINITY BEFORE THAT!!!!!*runs*
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.