פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים סתם שאלה שמאוד מעניינת אותי כשכרטיס מסך "נשרף", זה אומר שחלק פיזי שהוא אכן נשרף.
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים מחבר אני מדבר ללא נזק נראה לעין.. יענו שלא נגרם בכוונה תחילה אלא בגלל שהכרטיס פשוט ישן נגיד... איך ניתן לגרום לזה?
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים לפי דעתי שים אותו במיקרו ל3 שניות גג..חחח זה מסוכן אבל זה הורס כמעט כל דבר 8)
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים דווקא אצלי כמה נמלים שרדו חצי דקה במיקרו (לא בכוונה!) תעביר בו מתח גבוה... או שתפעיל אותו בלי קירור... או שתמצא בניין גבוה ותזרוק אותו למטה!
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים מחבר לפי דעתי שים אותו במיקרו ל3 שניות גג.. חחח זה מסוכן אבל זה הורס כמעט כל דבר 8) המיקרו יתפוצץ ביחד עם כל המטבח.. אולי OC? ניסיתי - לא עובד... כלעוד אני לא מעלה לו מתח הוא פשוט יתקע ומקסימום של המקסימום זה שאני אצטרך להתקין לו דרייבר מחדש.. הוא מתכוון להרוס אותו בלי שיראו סימנים למי אתה מתכנן לעשות את זה? : הממ.. יש לי כרטיס(לא ה9800XT כמובן) שיש עליו אחריות אבל אני יודע בוודאות שכבר אין לאף חנות שום דרך להשיג כזה כרטיס ואני כמעט בטוח שגם אין סטוקים שלו. מה שאומר שאם אני ישרוף אותו אני אקבל כרטיס יותר טוב בוודאות זה למה...
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים מה הבעיה stingeR תצרוב לו ביוס ותצא באמצע הצריבה ושום מילה ששמעת את זה ממני חחח ובהצלחה
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים יש מספר דרכים לבצע את זה, אבל אני לא חושב שאני הולך לחלוק את זה עם מישהו שהולך להשתמש בזה לצורך ביצוע עברה פלילית.
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים מחבר אחרי כל מה שהחנות הזאתי גרמה לי(הרבה עוגמת נפש ובעיות) אני הייתי יותר משמח להחזיר להם על מה שהם עשו.. אז אני מקווה שתבין אותי.
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים בסוף יסתבר שדווקא כן יש להם אחד כזה במחסן ואם לא להם אז ליבואן בקיצור בסוף תקבל את אותו כרטיס או כרטיס שווה ערך אבל חדש מה שאומר שאתה מפסיד קצת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.