עבור לתוכן

קירור לזכרונות

Featured Replies

פורסם

האים הקירור הזה :זה יעזור לי להמהיר את הזכרון שלי ליותר (הוא ב-143 )והוא DDR 2100 שהוא גרוע ל-OC אז השאלה עם הקירור יעזור לי להגיע ליותר ?

פורסם

איזה זכרונות יש לך?

חוץ מזה, הדבר המחורבן הזה של tt לא יעשה כלום, סתם ליופי...

לא קיבלתה hs עם הזכרונות, אם לא, כנראה שהם לא בנויים לoc

פורסם

זה לא יעזור במיוחד... בכל מקרה אם הזכרונות הם לא מחברה איכותי או שיש לך הרבה הרבה מזל, אין הרבה סיכויים שתעבור את ה143

פורסם

5 CFM

doesn't that tells u some thing?

heat spreadors are good enough there's no need for active mem cooling, in any case 5 CFM is not active cooling if you want put a 60mm or 80mm above the mobo directed down at the memory sticks, I have no idea what you can connect the fan to, so don't ask me. and cooling doesn't help overclocking it helps stability under overclocking, if your mem can't work at 143Mhz (x2) for 10 seconds not even NL2 cooling won't allow to work at 143Mhz. go out and get yourself a generic 333Mhz, it can handle easly any fsb up to 166Mhz for 266Mhz DDR supporting boards. I forgot to mention that giving more voltage to the memory stick might allow you to overclock higher, but it's at the risk of fring them. btw the low fsb overclock can be due to the bad CPU stepping, you might need to unlock it, assuming it's an Athlon XP, P4 doesn't stop at 143x4 (572), well maybe if it's a willamette .

פורסם

אכן אם יש לך זכרון גנרי פשוט אין שום סיבה להשקיע בו ולרכוש לו קירור כזה שלא יעזור לו , מה שכן אתה יכול לעשות זה לקנות את אחד

הזכרונות הטובים שראיתי לאחרונה במחירים מצחיקים (MICRON או קינגסטון או סמסונג ) במהירות 333 (166 ) ואז תצליח יותר טוב.

פורסם

בכל מקרה אל תרכוש את הערכה האקטיבית, אם כבר אז תנסה את הערכות הפאסיביות של החברה, שגם לא יעזרו לך יותר מדיי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים