פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים שלום לכוווולם בדקות האחרונות גיליתי בי כישרון גדול! אני מקליד בצורה עיוורת בעיברית כמעט ללא טעויות ובמהירות גבוהה מאוד! ;D (לפעמים מחליק פה ושם לאות השכנה, אבל זה יפסק ברגע שאני אהיה מאומן טוב) עכשיו אני תוהה אם זה טוב או לא טוב לעיניים: יש לי מסך 19" ואני יושב במרחק של 1.1 מטר ממנו, המקלדת נמצאת כ-40 סנטימטר מהעיינים. לפני ההקלדה העיוורת הייתי מסיט את העיינים שלי כל פעם למקלדת וכך משנה את מיקוד הראיה. ועכשיו רוב הזמן מיקוד הראיה שלי יעמוד על המסך. האם זה טוב או לא טוב לעיניים?
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים מטר זה לא קצת רחוק? מומלץ בערך 40 ס"מ.אני מניח שרופא עיניים ידע לענות על השאלה יותר טוב(יש כאן אחד כזה?).
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים מחבר מטר זה לא קצת רחוק? מומלץ בערך 40 ס"מ.40 סנטימטר למסך 19"?? אולי לפאפון...אני מניח שרופא עיניים ידע לענות על השאלה יותר טוב(יש כאן אחד כזה?).אני חושב שלא חסר גם כאלה שמבינים קצת בנושא.
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים מטר מהמסך..תהיה בריא..נצ שכמותך אני חצי מטר ומטה מהמסך...ורואה מעולה! עכשיו בקשר לשאאלה של הנושא: אני אישית כותב כל הזמו בלי לראות! ממש נוח תסו את זה גם
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים כל אחד שיכול לזכור איפה המספרים על השלט של הטלוויזיה יכול לכתוב בלי להסתכל על המקלדת
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים שמע, אחרי שנים שבהם כותבים עבודות לביה"ס, בפורומים, באי.סי.קיו/מסנג'ר, איימילים וטוקבקים וגם כותבים כתובות אינטרנט באנגלית אני חושב שכמעט כולם יכולים לכתוב בצורה עיוורת בעברית ובאנגלית. אני מקליד בצורה עיוורת ויחסית מהר מאוד, אבל לא במקצועיות כמו תקצרניות בבית-משפט נגיד, ובאנגלית אני מקליד קצת פחות טוב אבל גם כמעט בלי טעויות בצורה עיוורת ומהר מאוד, זה פשוט ניסיון.
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים לא בידיוק. בשלט, היד תומכת בשלט, והוא קטן ואין הרבה מקום לטעויות. בניגוד לשלט, המקלדת הרבה יותר גדולה, והיד נתמכת ע"H השולחן, מה שמאפשר תזוזה גדולה יותר מהמיקום המקורי של האות.בגדול, אני מסתכל על המקלדת רק כדי לראות איפה אני נמצא(אני לא משתמש בח וכ).
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים שאני מאלתר דברים על הסנתיסייזר אני רוב הזמן לוחץ על הקליד הלא נכון כי הנכון היה בדיוק לידוזה מעצבן, בגלל שמתי שאני מאלתר אני לא מסתכל על הקלידים אלא מעריך את הגובה של הצליל וככה מעריך את המרחק שאני יצטרך להזיז את האצבע שלי וללחוץ כדי להמשיך את המנגינה
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים מחבר רגע, כל אלא שיושבים חצי מטר מהמסך, אם תשבו ממטר לא תראו מה כתוב על המסך?
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים זה תלוי גם ברזולוציה...מי יושב במרחק מטר מהמחשב??? זה נורא רחוק! תמדוד שוב.
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים באותו מטבע, זה טוב לעיניים כי אתה מקליד יותר מהר, ולכן בסופו של דבר מתבונן במסך פחות.
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים מחבר איך בדיוק קבעת את זה?הרי אני תמיד מסתכל על המסך כשאני מקליד בצורה עיוורת, אבל לפני הייתי מסיט את העיניים שלי כל שניה. :s05:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.