פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים מחבר ho ho ho... קודם נשיג פרספקס. אחרי שהשש שעות ייגמרו, אני מתכוון לעשות מקצה שיפורים של עוד שש שעות- להעלות את רמת הגימור מ"כמעט איכותית" ל"איכותית ביותר". אז אני כבר אתחיל לאגור הצעות... כל מי שיש לו רעיון, שיעלה אותו כאן
פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים **לקלוט ומה אתה רוצה? עם הדרמל חתכתי דבר או שניים בחושך יש דבר כזה שנקרא "נורה חשמלית", זה עושה אור, משו באן זו*ה!
פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים מחבר מה עוזר לי נורה אם אין לי חשמל איפה שאני חותך? : חוץ מזה תחשוב שאת החיתוך הזה עשיתי על עיוור לחלוטין.. קלוט את הכשרון!
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים נראה טוב מה שיש עד עכשיו והתכנון אבל הפרספקט מקדימה יחסום את המאוורר הקדמי, לא חבל?
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים מה עוזר לי נורה אם אין לי חשמל איפה שאני חותך? : חוץ מזה תחשוב שאת החיתוך הזה עשיתי על עיוור לחלוטין.. קלוט את הכשרון! respect :yelclap: :ylsuper: :ylsuper:
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים מחבר נראה טוב מה שיש עד עכשיו והתכנון אבל הפרספקט מקדימה יחסום את המאוורר הקדמי, לא חבל? חשבתי על הכל... על חורי אוורור שמעת? respect :yelclap: :ylsuper: :ylsuper: lol
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים חשבתי על הכל... על חורי אוורור שמעת? דווקא מוכר לי מאיפשהו אבל החורי איוורור לא יפריעו לחריטה?
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים טיפ אחד שאני אתן לך הוא שלא תחתוך עד הסוף כלומר הקצה של המיספרים הוא הגורם מס 1 לעיקום יש אחד שקוראים לו ASAFY תישאל אותו יש לו ידים טובות הנני כאן ;D מישהו צריך עזרה ?
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים מה עשיתם ממנו... "אסף - התימני והאגדה" חחחחחח.... למה אתה צוחק עליו?!!? :pissed:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.