פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים כשאין תקציב אז פינלנדיה 8) כשיש אז גריי גוס ברור. חחחחחחחחחחחחחחחחח! לרוב, אנשים אומרים "כשיש תקציב אז סמירנוף וכשאין אז אלכסנדרוב.".... lol הצחקת אותי עכשיו, בנאדם.. סיבת עריכה: שגיאה קטנה
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים אם בוודקות פרימיום עסקינן, אבל זאת בדיוק הבעיה, לא בוודקות פרימיום עסקינן. מדברים על אבסולוט וסמירנוף
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים מה שלא יהיה-אל תשתו PERFECT בחייםהחרא הזה הרג אותי.מה פתאום ? ביחס של כסף לרעל - הוא מספק את הסחורה דיי טוב !
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים סמירנוף טיפה יותר יקרה בד"כ, אז לך על אבסולוט. בעקרון, בארים משתמשים ב-2 אלו (כל אחת והמותג שלה) בשביל לערבב קוקטיילים כי הן לא יקרות כ"כ. מה כן, הוודקה הכי טובה לדעתי זה Ketel One Super Premium או Grey Goose אבל הן יקרות פחד...!
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים לצערי רוב הפאבים המסריחים בחיפה שמים לך אלסקה בתוך כל הקוקטיילים..נבלות.אני ממליץ על דאנסקה, וודקה מאוד מאוד טעימה וחלקלקה. מספיק כבר עם הסמירנוף והאבסולוט, ודוקות כאלו בינוניות..וגם מזייפים אותם המון.
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים סליחה, טעות שלי, אבסולוט יותר יקרה - במידה והיא מקורית. כבר יש מלאן זיופים היום.דאנסקה וודקה טובה אבל לא נראה שפותח הת'רד מחפש משהו סופר איכותי.
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים סליחה, טעות שלי, אבסולוט יותר יקרה - במידה והיא מקורית. כבר יש מלאן זיופים היום.דאנסקה וודקה טובה אבל לא נראה שפותח הת'רד מחפש משהו סופר איכותי.חברה איפה אנשים שהיו מכינים ברוסייה סמגון ?..וודקה בזיקוק עצמי מאגסים תפוחים ועוד פירות :'( אייי USSR הייתה מדינה :-[
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים זה לא כל כך משנה ממה עשוי הסאמאגון כי זה לא שיהיה לו טעם של פרי אחרי שאתה מזקק אותו, מצידי תעשה עם חרא של פרות וזה לא ישנה. הזיקוק משאיר לך את המים למטה מעביר את אדי האלכוהול לכלי אחר, בריכוז של כ-30% בערך.
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים אני גם חושב שאם כבר אז אבסולוט.אבל הבחירה שלי היא פינלנדיה.אני איתך...פינלנדיה זאת ה - וודקה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.