עבור לתוכן

מבחינת איכות-סמירנוף או אבסולוט?

Featured Replies

פורסם

אולי תפסיק להספים אתה רק מספים ואפילו לא ענית אז אם אתה לא יודע לפחות אל תספים אולי תחליק איזה בדיחה שקשורה אבל באמת ...

מאיפה קונים את הגריי הזה ואיזה גודל הוא ?

אה ובכלל לא עדיף איזה שיבס או איזה איכות אחרת

גריי גוס (אווז אפור , וודקה צרפתית) אתה יכול לקנות בדיוטי פריי ובחנויות פרטיות של משקעות היא עולה בסביבות ה 300 שקל לליטר.

ביינתים היא הוודקה הכי איכותית ששתיתי אבל אומרים שסמירנוב שחור נחשב לרמה גבוהה יותר.

• תגובות 43
  • צפיות 8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גריי גוס (אווז אפור , וודקה צרפתית) אתה יכול לקנות בדיוטי פריי ובחנויות פרטיות של משקעות היא עולה בסביבות ה 300 שקל לליטר.

ביינתים היא הוודקה הכי איכותית ששתיתי אבל אומרים שסמירנוב שחור נחשב לרמה גבוהה יותר.

תגיד, זה: http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=112781 ה"סמירנוף בלאק" שדיברת עליו או לא?

יש לי שלושה בקבוקים של זה בבית... אחד פתוח - בערך 60% מלא.

פורסם

למה אתם מערבבים 20 סוגים של משקאות, פותח הת'ארד ביקש המלצות לוודקה

אני שוב מחזק - גריי גוס ( די נדיר - מומלץ לחפש בחנויות "כבדות" שעובדות עם מוצרים מהרמה הנ"ל)

סמירנוף שחור - עדיין לא יצא לי לנסות (עדיין ;) )

אייסברג נחמדה, אם כי הייתי מעדיף את הסמירנוף עליה

פורסם

אבולוסט,הר גו'ס אבסולוטלי. :smile1:

אבל שתו בירה וזהו (רק אל תפתחו דיון מי הכי טובה חחח :silly:)

פורסם

^^ הקדמת אותי..

סמירנוף או אבסולוט - זה מקביל לשאלת השאלות N VIDIA או ATI., ושאר הדוג' הקלאסיות

לא חושב שכדאי להתחיל עם זה..

פורסם

תגיד, זה: http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=112781 ה"סמירנוף בלאק" שדיברת עליו או לא?

יש לי שלושה בקבוקים של זה בבית... אחד פתוח - בערך 60% מלא.

כן. והתגובה שם הצחיקה אותי.

פורסם

הסמירנוף השחור והגריי גוס הן וודקות פרמיום שעברו זיקוק נוסף ולכן הן הרבה יותר יותר קלות לשתיה, "הרבה יותר חלקות"

פורסם

אני לא מבין אותכם..

סמירנוף ואבסולוט, זה פשוט שתי מותגים של וודקה שהתפרסמו בארץ. בערך כמו שישראלים קנו רק אינטל לפני כמה שנים,

אתם קונים רק סמירנוף ואבסולוט. יש המון וודקות הרבה יותר טעימות, הרבה יותר מעודנות..

סטולי, (עדיף בטעמים :D )דאנסקה, רוסקי סטנדט, פיגלינג

אגב, וודקה שהיא ברמה מאוד מאוד גבוה, חוץ מהגריי גווס, Ketel One. יציאת מופת.. (130 שקל בערך)

יש כמובן עוד המון המון וודקות איכותיות, רובן מתוצרת רוסית ופולנית וייברובה, מוסקובסיה, זובורוסקה ועוד..

סמירנוף ואבסולוטי וודקות בינוניות..

פורסם

כשאין תקציב אז פינלנדיה 8)

כשיש אז גריי גוס ברור. :smile1:

פורסם

שתי הם טובות

פורסם

ריספקט!!

בדיוק מה שבאתי להגיד

ה - וודקה (אם אני זוכר נכון היא עולה כ300 לבקבוק)

והיא יורדת כמו מים - לאחר שהיא נגמרה עברנו לסמירנוף, שפשוט לא עברה..

ממליץ מאוד (למי שיכול להרשות לעצמו)

קודם כל תודה על הריספקט, אבל אני מאמין שלא שווה להשקיע סכום כזה בשום וודקה, אפילו גריי גוס. ב-300 שקל ניתן לקנות בקבוק של Black Label שהרבה יותר טוב מכל וודקה ששתיתי (גם גריי גוס).

פורסם

ב-300 שקל ניתן לקנות בקבוק של Black Label שהרבה יותר טוב מכל וודקה ששתיתי (גם גריי גוס).

מה הקשר בין שני המשקאות ?!?! זה כמו שתגיד למה לקנות מחשב ב10000 שקל אם אפשר לקנות מערכת קולנוע ביתי...!!! :bash:

פורסם

מה הקשר בין שני המשקאות ?!?! זה כמו שתגיד למה לקנות מחשב ב10000 שקל אם אפשר לקנות מערכת קולנוע ביתי...!!! :bash:

א. לא ניתן לקנות מערכת קולנוע ביתי סבירה ב-10,000 שקל.

ב. לגיטימי להשוות בין 2 משקאות אלכוהוליים שבאים באותו המחיר ובסופו של דבר משפיעים בצורה דומה על גוף האדם.

פורסם

אם בוודקות פרימיום עסקינן, אני חייב לציין כוודקה מקבילה לגריי גוס את ה ABSOLUT LEVEL.

איכותית, לפי אבסולוט היא לא משאירה לך האנג אובר ועולה כ 350 בארץ(או 40$ בדיוטי מעודכן ללפני שנה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים