פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים השאלה הנשאלת היא מה יותר איכותי - וודקה סמירנוף או אבסולוט?[הפשוטות ביותר שאפשר לקנות..]
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים גם וגם עושה את העבודה טוב במיקרה הזה זה עניין של טעם יש כאלה שאומרים ככה ויש שאומרים ככה לי נישמע יותר איכותי סמירנוף
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים סמירנוף בהרבה לדעתיאבל במחירים האלה אתה יכול למצוא גם "רוסקי סטנדרט"ה-וודקה אחי
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים שתי הוודקות באותה רמה, אני אישית העדפתי את סמירנוף (בתקופה שהייתי עוד שותה וודקה).יש וודקה ממש טובה לדעתי : סטוליצ'נאיה וסטוליצ'נאיה קריסטל.
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים יש לי בבית סוג אחד של וודקה שהוא הכי טובה שיש והוא יחסית זול 150 שקל או משהו כזה אני יאמר את השם בערב אם אני יזכור
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים יש לי בבית סוג אחד של וודקה שהוא הכי טובה שיש והוא יחסית זול 150 שקל או משהו כזה אני יאמר את השם בערב אם אני יזכור ? Gray Goose
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים אוקי העלתי את הבקבוק וזה עולה 49 והוא ניגמר מהר פה זה השם בעיברית 0יש הרבה סוגי) חורטיציה קלסיצ'נה 0וודקה ) אבא שלי די מבין בזה והוא אמר שזה מצוין
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים סמירנוף. את האבסולוט מזייפים יותר מידיי ולכן גם מחירו ירד (פעם הוא עלה כמו רוסקי סטנדרט כ 100 שקל).
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים ? Gray Goose ריספקט!!בדיוק מה שבאתי להגידה - וודקה (אם אני זוכר נכון היא עולה כ300 לבקבוק)והיא יורדת כמו מים - לאחר שהיא נגמרה עברנו לסמירנוף, שפשוט לא עברה..ממליץ מאוד (למי שיכול להרשות לעצמו)
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים אולי תפסיק להספים אתה רק מספים ואפילו לא ענית אז אם אתה לא יודע לפחות אל תספים אולי תחליק איזה בדיחה שקשורה אבל באמת ...מאיפה קונים את הגריי הזה ואיזה גודל הוא ? אה ובכלל לא עדיף איזה שיבס או איזה איכות אחרת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.