פורסם 2002 באוקטובר 2523 שנים אני רוצה לעלות את ה FSB ל139 כדי לעבור את ה 2.5האם אני אצתרך לעלות תוולטג ואם כן האם זה יחממם יותר?הקירור זה שבא אם המעבד יספיק?האם היציבות תיתקים כש ה BUS עולה בכרטיסי ה AGP\PCI בקצת?תודה מראש.פרטי מחשב במפרט המחשב
פורסם 2002 באוקטובר 2523 שנים אתה תמיד יכול לנסות ואז תגיד לנו את התוצאות ואם יש בעיות תגיד אנחנו נעזור לך
פורסם 2002 באוקטובר 2523 שנים אתה יכול לעבור את ה 2.5 בלי בעיות,בקשר לכרטיסים, בלוחות אינטל יש בדרך כלל נעילה בשבילם, אז הם לא אמורים להיות בעיה...לא נראה לי שבשביל 100 מ"ה יהיה נחוץ להעלות את המתח, וגם אם כן הקירור הרגיל מספיק....
פורסם 2002 באוקטובר 2523 שנים אמרתי לך לקחת אחד עם צ'יפים של אינטל! אמרת שאתה לא רוצה OC! נראה לכמה תגיע!
פורסם 2002 באוקטובר 2523 שנים מחבר הלוח הו מבוסס סיס651 לכן אני דואג משום שכולם אומרים ש סיס אובר קלוקר גרוע :-\ועל הלוח יש VGA\SOUND\LAN OBהאם יש סיכון בהעלעת הפסב שיפגעו?ואני חושב שאין לי נעילה :'( יש אלטרנתיבה אני אם הזמן יחליף את הכרטיס מסך ב 4400 של LEADTECK אני מקווה שאיתו בעית ה פסבי תיפתר.תמשיכו להזרים עצות או סיפורים לינקים בקשר לאובר קלוק אם מפרט כמו שלי.תודה מראש.
פורסם 2002 באוקטובר 2523 שנים מחבר אמרתי לך לקחת אחד עם צ'יפים של אינטל! אמרת שאתה לא רוצה OC! נראה לכמה תגיע! אני הוגבלתי לתקציב והיתי צריך לבחור לפי עלות ןביצועים ואני גם עבדתי בישביל הכסף הזה ולא כתפתי אותו מהעץ. וגם ככה אני לא רוצה להשקיע הרבה בקירור משום שאני לא יעשה OC רצחני ואתה עושה OC משום שהמעבד לא חזק מספיק ואפשר להגיד שאתה מסתקן בהיזה שהוא אופן.
פורסם 2002 באוקטובר 2623 שנים אל דאגה אתה יכול לעשות הרבה יותר מ 100 MHZ ללא צורך להוסיף מתח , בקשר לרכיבים האחרים זה גם לא יפריע להם כי כרגע על כל4 שאתה מעלה ב FSB ה PCI וAGP עולים ב 1 (במידה ואין נעילה) לכן הסר תאגה מליבך.את השינוי של ה FSB תעשה לאט וכל פעם תבדוק את המחשב .
פורסם 2002 באוקטובר 2623 שנים לא צריך להעלות וולטג' מנסיוןאצלי אני מעלה ל150 והPCI לא קורה להם כלום(לא, אין לי נעילה)
פורסם 2002 באוקטובר 2623 שנים מחבר דרך הגב כדי להיכנס ל ג'מפר פריי מוד אני צריך להוציא את כל הג'מפרים?וגם של המתח או שאפשר להשאיר אותם?
פורסם 2002 באוקטובר 2623 שנים מחבר בדיפולט זה מגיע גמפר פרילמה אתה מתקוון בדיוק?שהלוח הוא בלי ג'מפרים
פורסם 2002 באוקטובר 2623 שנים לא , כשזה מגיע מהחברה אז זה מכוון ככה שאת השינויים עושים בביוס ולא על הלוח עצמו (גמפרים).
פורסם 2002 באוקטובר 2623 שנים מחבר לא , כשזה מגיע מהחברה אז זה מכוון ככה שאת השינויים עושים בביוס ולא על הלוח עצמו (גמפרים).אז מה שאתה אומר זה להוציא את כל הגמפרים
פורסם 2002 באוקטובר 2623 שנים לאאא !!!!חס וחלילה.מה שהוא מר זה שזה כבר נמצא ב Jumper Free Mode מהמפעל.כלומר במפעל כבר הם מג'מפרים את הג'מפרים ככה שזה יהיה ב Jumper Free..קפיש ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.