פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים שלום שלום שלום :hi: לא מזמן כשחפרתי ברשת מצאתי פלאפון גאג'ט חמוד הנקרא Nokia 888. אני יודע שזה דיי ישן, אבל בכל זאת, בשביל אלו שלא ראו עדיין מדובר בפלאפון עם מסך מגע גמיש, העובי שלו הוא ליד ה-5 מילימטר! צורתו מאפשרת גם לענוד אותו כצמיד אופנתי! הבעיה היא שאני לא רואה אותו נמכר בשום חנות, וגם לא רואה נתונים מעמיקים וסקירות, מה זה אמור להביע?
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים נוקיה ערכה תחרות עיצובים לפני שנה בערך, הדבר הזה זכה במקום הראשון. אני לא חושב שהוא מתוכנן לצאת, נכון לעכשיו הוא בגד אב טיפוס בלבד, וכנראה שגם ישאר ככה.
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים מחבר תראה, כל הצמיד הוא מסך למעשה (צד אחד), אתה זה שתחליט איך הוא יראה. כמובן שאני לא מתכוון לזה שמומלץ לקנות אותו בגלל שאפשר לשים אותו כצמיד. סתם פלאפון לא רגיל, יפה! סתם עוד גימיק שלא שווה את הכסף. תלוי איזה מחיר היו מדביקים עליו.
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים מחבר שמישהו יסביר לי מה זה??זה צמיד או פאלפון ומה הוא יכול לעשות?זה פלאפון "רגיל", שאפשר להתקשר ממנו, יש בו תפריט וכו'.הוא מבוסס על מסך מגע.
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים יש לדבר הזה גם סוללה גמישה!!היה עליו כתבה בוואלה שם קראתי עליו בפעם הראשונהוזאת טכנולוגיה מתקדמת מאודואם אני זוכר נכון הפלאפון הזה הוא לא דור 3
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים מחבר סוללה נוזלית ליתר דיוק.אם למישהו יש מידע על הפלאפון הזה או על פלאפון עם טכנולוגיה דומה שיביא לפה.
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים בונאה זה דבר חזק!!!!בטח יעלה כמו מכונית אם יחליטו למכור...אבל נראה לי הם שומרים את זה לעוד איזה שנה שנתיים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.