פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים אתה יכול לקנות כזה כבל מוכן ..גם אם אתה בכל זאת רוצה להכין לבד לא הייתי ממליץ לך, כי זה מוריד את איכות התמונה פלאים.
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים הכבל הזה שמוכרים הוא מיתחבר מיציאת הVGA של הכ.מסך במחשב ומיתחבר לכניסה של VIDEO בטלויזיה??
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים איכות יורדת, כמובן.כל כרטיס מסך שאתה מחבר לטלווזיה רגילה לא ישדר אותה איכות תמונה כמו שהוא משדר למסך מחשב, אלה אם כן יש טלווזית LCD.--למה אתה רוצה לעשות את זה בכלל?
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים אני לא מכיר מכשיר שכזה שעולה 40 ש"ח, יש מכשירים שכאלו אבל הם עולים כ-350 ש"ח.אתה בעצם צריך מכשיר שיבצע המרה אקטיבית (אני עד עכשיו לא נתקלתי במשהו שמבצע המרה פסיבית) מ-RGB ל-COMPOSITE.יש לך קישור למוצר?
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים מה שהבאת זה לא כבל שממיר ל-COMPOSITE, זה כבל שממיר (רק) את החיבור ל-RGB, זה לא מה שהוא ביקש, כמו כן לרוב מכשירי הטלווזיה אין חיבור RGB.
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים זה אותו הדבר כי קימים מוניטוריםשחיבור ה RGB נעשה דרך 3 קווים אדום כחול ירוקעלמנת לחבר לTV צריך ממש מיתקן שיקבל RGB + SYNC V&Hוקיימת גם בעית קידוד ל PAL חבלז גדולכל כרטיס מסך הכי פשוט יעשה עבודה טובה יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.