עבור לתוכן

שוקל לעבור ממסך 17" CRT למסך 15" LCD... תשובה רק מבעלי ניסיון

Featured Replies

פורסם

אני לא שואל על איכות כי המסך יהיה איכותי אבל מבחינת גודל אני יודע שבתכלס המסך LCD 15" קטן באינץ' אחד.

אפשר להתרגל לעבודה כזאת, או שההבדל יהיה ממש מציק, בבקשה מאנשים בעלי ניסיון של עבודה עם מסך LCD 15".

פורסם

אין לי ניסיון אם LCD אבל יש לי ניסיון אם 15 אינץ' וזה מעצבן להתרגל ל15 אינץ' וכן ההבל יהיה מציק אבל שמע זאת הדעה שלי

פורסם

:nono:

15 אינץ בLCD זה כמו 17 בCRT, כי פני השטח של הLCD ישרים ולא מעוגלים כמו של הCRT, מעבר לכך LCD ברוב המקרים עדיפים בתכונותיהם! אני מבטיח לך שלא תתאכזב!

פורסם

לא נכון. CRT 17" הם לרוב 16.1", בעוד שLCD הם בדיוק 15". ולLCD יש מכאובים כמו Latency, טרנזיסטורים מתים, ועוד...

פורסם
  • מחבר

כן אבל מכאובים כמו טרנזיסטורים מתים אם זה קורה אפשר להחליף את המסך.

וכמו שאמרו פה, אכן יש הבדל של איזה 1" בגלל ש17" CRT השטח הנראה זה בעצם 16", ובLCD השטח הנראה הוא 15".

קיים הבדל של אינץ' אחד..

מבחינת נוחות אני יודע שיהיה לי ממש כיף אני ממש אוהב צבעים של LCD זה ממש נוח לי לעין.

מה אין אף אחד שעבר מ17" CRT ל15" LCD?

פורסם

לי יש גם וגם (CRT בPCים, LCD במק.)

את האמת? אני מעדיף לעבוד מול הCRTים.

פורסם
  • מחבר

כי?

פורסם

הCRT מרוח קצת, מטושטש כמעה...

פורסם

רוצה דעה אישית ?

לך תקנה מסך 19 איכותי ... לדוגמא פיליפס ...

פחות או יותר אותו הכסף ... (אני מדבר על המסכים הטובים באמת ) לא על המאג קקה ב 1500 ש"ח או לא יודע כמה ...

תראה ... ה 15" lcd תומך רק ב 1024על768 שזאת רזולוצית ביניים מבחינתי ... משהו מעבר ל 800על600 לבין 1280על1024 שזאת הרזולוציה המועדפת עלי .... ב 19 זה יוצא מעולה ... , הצבעים וכל הקשקש ב 15" הם לא להיט לדעתי ... כל התמונה ... לא הכי הכי ...

המחיר של lcd מהפשוטים זה בערך 2400 ש"ח ..... מסך איכותי באמת יעלה לך לא פחות מ 3500 ... וזה כבר 17" אני חושב ... וגם צבעים יותר טובים ... ובכלל יותר איכותי ...

שמע ....

לסכם את ההמלצה שלי .... : אם יש לך קצת ממון למסך איכותי ... משהו בסגנון 3000-3500 ואתה מוכן להשקיע אותם בשטוח ... יש כלמיני אופציות מצויינות , אבל אם אין לך את הסכום הנ"ל, או אתה ממש לא רוצה להוציא סכום כזה , ו או .... אתה רוצה איכות תמונה הכי טובה ... לך על 19" מהטובים והאיכותיים ... כשאני מתכוון "טובים" אני מתכוון לזה אל תחשוב על מסך כמו xj900 של מאג ... לדוגמא ... :)

יום טוב ...

פורסם

LCD,אני מאוד מרוצה מהEizo שלי,אמרת שהמסך יהיה איכותי אז אתה בטח תקנה Eizo כי המבחר בארץ של מסכי סמסונג די עלוב.

בהשוואה של המסך שלי,מול הiiyama 454 של אחי,גם אני וגם אחי מסכימים על כך שהLCD פשוט יותר טוב.

(מסך ב8000 שקלים,עדיף לו שיהיה טוב :D).

פורסם

רוצה דעה אישית ?

לך תקנה מסך 19 איכותי ... לדוגמא פיליפס ...

פחות או יותר אותו הכסף ... (אני מדבר על המסכים הטובים באמת ) לא על המאג קקה ב 1500 ש"ח או לא יודע כמה ...

תראה ... ה 15" lcd תומך רק ב 1024על768 שזאת רזולוצית ביניים מבחינתי ... משהו מעבר ל 800על600 לבין 1280על1024 שזאת הרזולוציה המועדפת עלי .... ב 19 זה יוצא מעולה ... , הצבעים וכל הקשקש ב 15" הם לא להיט לדעתי ... כל התמונה ... לא הכי הכי ...

המחיר של lcd מהפשוטים זה בערך 2400 ש"ח ..... מסך איכותי באמת יעלה לך לא פחות מ 3500 ... וזה כבר 17" אני חושב ... וגם צבעים יותר טובים ... ובכלל יותר איכותי ...

שמע ....

לסכם את ההמלצה שלי .... : אם יש לך קצת ממון למסך איכותי ... משהו בסגנון 3000-3500 ואתה מוכן להשקיע אותם בשטוח ... יש כלמיני אופציות מצויינות , אבל אם אין לך את הסכום הנ"ל, או אתה ממש לא רוצה להוציא סכום כזה , ו או .... אתה רוצה איכות תמונה הכי טובה ... לך על 19" מהטובים והאיכותיים ... כשאני מתכוון "טובים" אני מתכוון לזה אל תחשוב על מסך כמו xj900 של מאג ... לדוגמא ... :)

יום טוב ...

כמה נקודות[...] :P

פורסם
  • מחבר

אני מודע לכך שאני יכול לקחת 19" מאוד איכותי באיזה 3700 ש"ח אבל עדיין שאלתי על LCD אז בבקשה לא לברוח מנושא הת'רד.

פורסם

בהחלט אפשר להתרגל,האינץ' לא יחסר לך...

פורסם
  • מחבר

לך בכלל יש 18" LCD..... אז איך אתה יכול להשוות?

פורסם

לפני זה היה לי LCD 15 של Daewoo שהחליף מסך 17 של Acer.

אני לא מדבר סתם,ממש לא התגעגעתי אל ה-CRT.

וחוץ מזה ההבדל בין הiiyama 454 ל685 הוא עדיין אינץ'...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים