עבור לתוכן

למישהו יש כאן סנהייזר CX300?

Featured Replies

פורסם

אם למישהו יש אז אתם יכולים להגיד לי מה היה כתוב לכם על הקופסא של האוזניות?

זה היה perfect ear canal fit?

או blocks outside noise?

פורסם

רשום לך:

----------

Perfect fit in the ear

canal due to ear adapters in different sizes (included)

Powerful, bass-driven stereo sound

Ideal for use with all MP3, CD, DVD, MD players and portable game systems with 3.5mm headphone sockets

Asymmetrical cable

3.5mm L-shaped plug

בנוסף כתוב:

Excellent attenuation of ambient noise

יש לי את האוזניות האלו ואני סופר מרוצה.. ששומעים מוזיקה איתם העולם בחוץ נעלם..

גם שאני עומד לייד כביש (לא חוצה אותו) אני לא שומע את המכוניות 8)

יש חנות בתל-אביב שמוכרת אותם ב 260 שקלים למי שמעוניין.(תיקון מ-250)

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה.

אתה יכול להגיד לי איך הבאסים שלהן לעומת אוזניות אצבע רגילות?

וגם איזה מוזיקה אתה שומע? איך האוזניות מתאימות לסגנון הזה?

הן נוחות באוזן?

תודה.

פורסם

גם לי יש תאוזניות האלה הן משהו מדהים!!!

בפעם הראשונה ששמעתי איתם מוזיקה זו היתה חוויה אחרת לגמרי מכל אוזניה אחרת זה ממש שווה את המחיר שלה!!!

אני שומע דאנס האוס מוסיקה שחורה היפ הופ קצת רוק קצת טראנסים ככה קצת מהכל ואני יכול להגיד לך שזה מתאים להכל משהו בן זונה

הבאסים של זה לדעתי זה מה שמייחד את האוזניות האלה (כמובן חוץ מהאטימה הכמעט מוחלטת לרעשים חיצוניים) פשוט כששומעים מוסיקה הבאסים כל כך נקיים שזה מדהים... גם בווליום גבוה גם בנמוך הבאס נשאר צלול ונקי לחלוטין ולא שומעים רעש מוזר מהאוזניה גם בבאסים כבדים...

אני ממש ממליץ על האוניות האלה זה פשוט אחד הדברים השווים!!! וכמובן שכשאתה שומע מוסיקה כמעט על הכי חלש אפילו אתה כבר לא שומע אם מישהו מדבר איתך. אם אתה שומע רגיל אתה לא שומע אם מישהו צועק לך חחחח

פורסם

האוזניה מספקת באס טוב ומדויק.

אבל אין לה את ההרגשה של אוזניה גדולה וכבדה... הבאס נורא מדוייק ואין את ההרגשה הזאת של הדהוד כמו אוזניות פתוחות טובות.

יש לי גם את ה CX300 וגם HD497. ובעוד ברור שלנסיעות הייתי לוקח CX300 בלי להניד עףעף - יותר כיף לשמוע ב HD497.

פורסם
  • מחבר

אבל איך הן באוזן? נוחות? זה לא מפריע שצריך להכניס אותן לאוזן כל פעם?

פורסם

קניתי אותן לפני שבועיים ואני מצטרף לכל מה שרשמו כאן, אוזניות מעולות! הן מגיעות עם 3 גדלים של "כפתורים" שמתלבשים על האוזניה, ככה שאפשר להתאים לכל אוזן גודל מתאים של כפתור. אני אישית משתמש בגודל הבינוני ואני לא מרגיש אותן בתוך האוזניים והן אוטמות רעשים מצויין. ממש מתנתקים מהסביבה כששמים אותן.

פורסם

ממתקים לאוזניים, שווה את הכסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים