עבור לתוכן

לחזקים בראפ

Featured Replies

פורסם

יודע מה? אם אני לא יודע, enlighten me.תן כמה שירים שאתה חושב טובים ואני אגיד לך מה אני חושב.

מה אני אוהב? הכללללללל חוץ ממזרחית וראפ. (אלקטרוני, מטאל, רוק, קלאסי, הכל הולך)

פשוט עוד לא שמעתי שיר ראפ שיש לו רגש, מילים איכותיות, הרמוניה כלשהיא, מנגינה...זאת אומרת, שמעתי כמה, אבל זה היה כמה דברים של טופאק, ואולי עוד משהו...99%מזה זה זבל, אבל כל אחד ומה שהוא אוהב.

פורסם

יאללה סתמו את הפה ספאמרים מגעילים הבנאדם מבקש מימכם משהו ואתם מדברים על דברים שלא קשורים לנושא :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: אם הייתי מנהל הייתי מביא לכל אחד פה באן אין לכם כבוד רוצים לדבר יש בימינו טלפון אם אין כסף לשיחות יש "פרטי" שזה דבר כזה שאתם שולחים אחד לשני הודעות ואפחד לא רואה וואוו :o

פורסם
  • מחבר

ואי בבקשה תעשו מאמץ קטן... זה שיר gangsta כזה של מועדונים ופאבים אני כמעט בטוח חדש .. תנסו אולי ציש לכם על המחשב או שמעתם?

פורסם

יכול להיות- אני באמת לא בטוח אבל תבדוק disco inferno

פורסם
  • מחבר

זה באמת מתאים לתיאור.. אבל זה לא זה יש לי את השיר הזה

זה יותר חדש נראה לי

פורסם

יאללה סתמו את הפה ספאמרים מגעילים הבנאדם מבקש מימכם משהו ואתם מדברים על דברים שלא קשורים לנושא :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: אם הייתי מנהל הייתי מביא לכל אחד פה באן אין לכם כבוד רוצים לדבר יש בימינו טלפון אם אין כסף לשיחות יש "פרטי" שזה דבר כזה שאתם שולחים אחד לשני הודעות ואפחד לא רואה וואוו :o

אתה הכי לא קשור-אנחנו לפחות מדברים על ראפ- היית יכול לשלוח לנו הודעות בפרטי -בדיוק כמו מה שאתה אמרת לנו! :kopfpatsch:

יודע מה? אם אני לא יודע, enlighten me.תן כמה שירים שאתה חושב טובים ואני אגיד לך מה אני חושב.

מה אני אוהב? הכללללללל חוץ ממזרחית וראפ. (אלקטרוני, מטאל, רוק, קלאסי, הכל הולך)

פשוט עוד לא שמעתי שיר ראפ שיש לו רגש, מילים איכותיות, הרמוניה כלשהיא, מנגינה...זאת אומרת, שמעתי כמה, אבל זה היה כמה דברים של טופאק, ואולי עוד משהו...99%מזה זה זבל, אבל כל אחד ומה שהוא אוהב.

Dr.Dre- What's The Diffrence

Dr.Dre-Forgot About Dre

DR.Dre-The messege

dr.dre-dre 2001-כול האלבום 8)

הם שירים שנחשבים די חדשים מ2001 זה לא כול כך ישן תשמע לפחות את השיר הראשון או השני שכתבתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים