פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים איזה מישהו אם הרבה זמן פנוי הצליח לחבר ארד דיסק לנינטנדו DS הרבה תמונות והסברים בלינק הזה- http://www.natrium42.com/blog/?p=39 זה אומנם לא מוד באמת יעיל ביגלל הסירבול והצורך בחשמל חיצוני לארד דיסר אבל זה בהחלט מגניב
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים נחמד מאוד טוב לדעת שאפשר לעשות כזה דבר..שיהיה לי זמן פנוי אני יעשה את זה גם לDS שלי 8)
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים זה היה ציני Bro יש לי סידור עם כרטיס זיכרון של 2 GB אני לא ממש צריך את זה
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים מחבר אני מעריך שבקונסולות נידות עתידיות ביכלל לא יהיה צורך במוד כזה ביכלל אבל נחמד ליראות שעושים מודים לעוד דברים חוץ מלמחשב
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים דיי מגניב DS עם 120GB אבל גם נורא מסורבל!!אולי בעתיד זה יהיה חלק מהמכשיר
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים מחבר מהניסיון שלי אם נינטנדו לצערי זה אף פעם לא יהיה חלק מהנינטנדוDS במכשיר הבא זה כניראה כן יהיה כי כל מיתחרה נורמלית בטח תכניס כרטיס זיכרון אם הרבה גיגה ותישתמש בשרותי הורדותכבר היום יש שרות הורדות ל360 לנינטנדוDS ולPSP אבל הם מאוד מוגבליםוההורדות בDS נימחקות אחרי כיבוי המחשב אבל בעתיד זה כניראה יהיה המערכת שיווק העיקרית של התכנים למכשירים האלהובנוגע לפאלפון יש בחול פאלפונים אם כרטיסי זיכרון גדוליםואם אני לא טועה אז גם ארד דיסקים קטנים הבעיה שזה יגיע לארץ בטח יסרסו את זה כדי שתוריד הכל דרך הרשת הסלולרית
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים ובנוגע לפאלפון יש בחול פאלפונים אם כרטיסי זיכרון גדוליםואם אני לא טועה אז גם ארד דיסקים קטנים הבעיה שזה יגיע לארץ בטח יסרסו את זה כדי שתוריד הכל דרך הרשת הסלולרית לא הבנתה אותי נכון נגיד אני לוקח פלפון N6280 ושם לו דיסק קשיח 500GB ;D
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים אחי אין מה להשוות DS ל N6280 אין הרבה מה לעשות עם כ"כ הרבה מקום בפלאפוןלעומת ה DS שאתה יכול לשים בו סרטים רציניים, משחקים ושירים..
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים מחבר למי ששאל יתכוונתי להורדות חוקיות ורישמית אין לDS חריץ לכרטיסי זיכרון אבל אפשר לישמור דברים בזיכרון הראשי של המכשיר ושמכבים הכל נימחקבעיקרון יש עמדות להורדות בארצות כמו יפן לדוגמה ומורידים שמה דמוים ועוד כל מיני דברים קטנים .ואם תוספת זיכרון רצינית ופריצת ההגנה אפשר לאפוך את הDS למכשיר כף יד לכל דבר ככה שזה יותר מגניב מרוב הפאלפונים שיש היום בשוק שלא לדבר על השוק הישראלי וביגלל זה האפשרות התאורטית להוסיף ארד דיסק מאוד מגניבה אבל המוד הנוכחי לא יעיל ביגלל החשמל והסירבול אבל זה כן נותן אינדיקציה למה יכול להיות בעתיד תחשבו על ארד דיסק כמו של מכשירי MP3 קטן שלא יצתרך תוספת בטריה ויש לכם מחשב כף יד טוב במחיר זול יחסית
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים למי ששאל יתכוונתי להורדות חוקיות ורישמית אין לDS חריץ לכרטיסי זיכרון אבל אפשר לישמור דברים בזיכרון הראשי של המכשיר ושמכבים הכל נימחקבעיקרון יש עמדות להורדות בארצות כמו יפן לדוגמה ומורידים שמה דמוים ועוד כל מיני דברים קטנים .ואם תוספת זיכרון רצינית ופריצת ההגנה אפשר לאפוך את הDS למכשיר כף יד לכל דבר ככה שזה יותר מגניב מרוב הפאלפונים שיש היום בשוק שלא לדבר על השוק הישראלי וביגלל זה האפשרות התאורטית להוסיף ארד דיסק מאוד מגניבה אבל המוד הנוכחי לא יעיל ביגלל החשמל והסירבול אבל זה כן נותן אינדיקציה למה יכול להיות בעתיד תחשבו על ארד דיסק כמו של מכשירי MP3 קטן שלא יצתרך תוספת בטריה ויש לכם מחשב כף יד טוב במחיר זול יחסית חשבתי על זה!זה יכול להיות ענקקק אני בטוח שאני יקנה אחד!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.