עבור לתוכן

הודעה משמחת לכם:

Featured Replies

פורסם

זה יותר כמו: לרדת מהר ואחר כך לטפס עליו...

תמיד יש את העליה ה-** **** הזאת בסוף

• תגובות 32
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין ספק !!!

:)

הטיולים השנתיים אצלנו בחיים אני לא אשכח ... ;D :AR15: :hat:

מיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי זה מעז להתחקות מייייייייי ?!?!?!?!?!?!

שלא יהיה פה טבח הלו מה זה בן אדם אתה לא יכול להיות קצת יותר מקורי עם הניק שלך ?!?! :AR15:

אני מבקש שתזדהה מי אתה ? למה בחרת ניק ותמונה כמו שלי? ואני מבקש שתשנה!!!

פורסם

אני מתחיל להריח דם :smoke:

פורסם
  • מחבר

עזבו אתכם מלצבוע בנות... תהיו כמונו

8 אנשים בחדר

4 נרגילות

=מסך עשן! לא רואים כלום..

אממ... לא מעשן שונא את זה רצח אני מעדיף לשתות.

8 אנשים בחדר איפה כל אחד ישן ? זה מיטות זוגיות :P

וחברה לא לריב בתרד שלי זהו תרד תרבותי וחינוכי ;)

פורסם

מה רע בלטפס על הרים?

אנחנו כל היום יושבים בבית תקועים מול מחשב או טלויזיה, לטפס על הרים זו פריווילגיה.

פורסם

מה רע בלטפס על הרים?

אנחנו כל היום יושבים בבית תקועים מול מחשב או טלויזיה, לטפס על הרים זו פריווילגיה.

זה לא רע, אבל זה די חוזר על עצמו וההרים בדרך כלל נראים אותו הדבר.

פורסם

הלו!!!!!! לאף אחד לא איכפת שהייתי בחדר מיון?! >:(

פורסם

הלו!!!!!! לאף אחד לא איכפת שהייתי בחדר מיון?! >:(

למה היית במיון? **** שברה לך את התאומים עם איזה ברכייה? ;D

פורסם

בן ****...

תיכף אני אשבור לך את הב****!

פורסם

סתם עקרב זה הכל מאהבה :-* נעביר את זה לאיציק

פורסם

שבוע הבא אני יוצא לטיול בגולן, וכבר הכנתי בום בוקס איכותי.

פורסם

אין ספק !!!

:)

הטיולים השנתיים אצלנו בחיים אני לא אשכח ... ;D :AR15: :hat:

מיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי זה מעז להתחקות מייייייייי ?!?!?!?!?!?!

שלא יהיה פה טבח הלו מה זה בן אדם אתה לא יכול להיות קצת יותר מקורי עם הניק שלך ?!?! :AR15:

אני מבקש שתזדהה מי אתה ? למה בחרת ניק ותמונה כמו שלי? ואני מבקש שתשנה!!!

מה שמעניין זה שגם את שגיאת הכתיב מהכינוי הוא העתיק... :lol:

פורסם

מה רע בלטפס על הרים?

הממ, לא הייתי קורא לזה פריווילגיה, אבל זה נחמד..

חוץ מזה, לאן יקחו אותנו בטיולים אם לא לטפס על הרים..? זה לא שיש בסביבה הרבה אלטרנטיבות..

פורסם
  • מחבר

ואוו בחיים לא הייתי בטיול כזה מזעזעה,

מסלול חרא אבל חרא ועוד פעם חרא בגלל בית הספר המטומטם אפילו לא הלכנו בתוך הנחל שזה כל הכיף אלא לידו האכסנייה הייתה חרא אפילו יותר מהמסלול 5 אנשים בחדר של 3 מטר על 3 מטר עם שירותים ודוש כזה עלוב, היה ריח של ביוב במקלחת המיטות קומותיים התפרקו אז לקחתי את המזרן וישנתי על הריצפה בין שירותים לדלת כניסה (עדיף מלהרוג חבר) חדר חנוק ומסריח, לא היה טלויזיה ולא היה מקרר רק בחדרים של 8 שהם הרבה יותר טובים היה והיה להם גם מקלחת נורמלית שלא כמו אצלנו בקושי נכנסתי.

פורסם

ואוו בחיים לא הייתי בטיול כזה מזעזעה,

מסלול חרא אבל חרא ועוד פעם חרא בגלל בית הספר המטומטם אפילו לא הלכנו בתוך הנחל שזה כל הכיף אלא לידו האכסנייה הייתה חרא אפילו יותר מהמסלול 5 אנשים בחדר של 3 מטר על 3 מטר עם שירותים ודוש כזה עלוב, היה ריח של ביוב במקלחת המיטות קומותיים התפרקו אז לקחתי את המזרן וישנתי על הריצפה בין שירותים לדלת כניסה (עדיף מלהרוג חבר) חדר חנוק ומסריח, לא היה טלויזיה ולא היה מקרר רק בחדרים של 8 שהם הרבה יותר טובים היה והיה להם גם מקלחת נורמלית שלא כמו אצלנו בקושי נכנסתי.

על מה לעזאזל אתה מתלונן? בטח גם לא הייתה סאונה ופיליפינית בת 17 שתעשה לך מסאז'... זה כל הכיף בטיולים... ומי בכלל ישן?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים