פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים ------------------------------בבקשה שמישהו יענה לי כי אני משתגע מזה!!!!!----------------------------------------------------קניתי את המסך הזה וכשאני משחק פרו אבלושן סוקר 5 אני רואה ריצוד כזה מעצבן באמצע המסך..------------------------------------------------לעוד מישהו זה קורה??????????????------------------------------איזה כרטיס מסך יש לך?
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים כן, הוא עם ספק כוח חיצוני, לדעתי זה ייתרון... חוט דק הולך שם עד השנאי...
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים הספק כוח חיצוני לא נוח. פתאום תקוע לך הבומבה הזה בקיר, תמיד נראה שהולך ליפול וכל רגע דווקע מישהו/משהו נתקל בו. ככה זה ב - LG?
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים מחבר no its look like regular ps power plug but in the midile ther is a small box
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים צ'מע זה חיצוני...יש חוט חשמל, שנאי, ואז חוט דק מתחבר למסך...לדעתי זה עדיף נוח ואסטטי...
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים מה אתה רציני? איזה מיושן?X800GTO2 יצא לפני שנה בדיוק - מה תקבור עכשיו כל כרטיס שלא בסדרות הנוכחיות של Ati/nVidia?וד"א, אני משתמש ב-X800GTO ובאותו מסך בדיוק ואין לי ריצודים.
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים אז מה יכולה להיות הבעיה?או המסך או הכרטיס מסךשיבדוק עם כרטיס מסך אחר עם יש את זה לא וככה ידע
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים מיושן???? הצחקת אותיייי בקיצור הבעיה הייתה עם הסנכרון האנכי... שיניתי את ההדרות וזה עובד סבבה . תודה
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים אה!!!! זה מה שהתכוונת!בגלל זה אני תמיד אומר לכולם להפעיל את הסנכון האנכיזה לא קרה לך בגלל המסך זה היה קורה לך בכל מסך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.