פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים יש Driver (תוכנה) שדואג לפונקציונליות המכשיר שמחובר למחשב.יש Driver (חומרה) שזה החלק שמוציא את הצליל באוזניות.
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים אז בעצם ה burn in הוא מקצר את חיי האוזניות? (חידשת לי פה, לא חשבתי שיש לאוזניות אורך חיים, אם כך זה בזבוז זמן ולכן לדעתי יש להשתמש באוזניות כבר מפתיחת הקופסא ושהburn in יתבצע תו כדי)
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים לכל רכיב חומרה יש אורך חיים מסוייםרוב האוזניות האיכותיות יכולות לתפקד 20-30 שנה ויותר אם לא מתעללים בהן
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים כמובן, גם סתם שמיעה של מוסיקה מורידה את החיים של אוזניות, אבל יש לציין שאוזניות איכותיות יכולות להשאר גם עשרות שנים במצב מצויין. (תלוי בתנאי המחיה שלהם )
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים אה הבנתי למה אני קונה אוזניות כול יום : :-\ וכול אוזניה ממוצעה 200 שקל אז אני נחשב לרוצח סידרתי יו אז זה נחשב גם לכול דבר לרמקולים ורדיו כן ועוד אני זוכר השבירה הכי יקרה שלי זה אחד מהחברים שלי אז הוא DJ בדיסקוטק אז הוא נתן לי איזה אוזניות שאלו ב1980 היי שם 5000 שקל בערך ועוד מערכת DJ טובה הכי טובה שיש בקיצר שברתי את הרמקולים לגמרי והיו 8 רמקולים ענקיים ושתיי באסים גדולים מאוד והאוזניה מתה אחרי קצת זמן הצילו יש לכם בפורום רוצח סירתי :lol: :lol: הרגתי באמת מעל 3000 אוזניות :hat: :hat:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.