פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים גם אם זה נכון יש צורך בעוד גורמים בשביל שספקיעמוד בטמ"פ גבוהות ,ל-SEASONIC יש צלעות קירור שעוזרות לו לעמוד בטמ"פ.צלעות קירור לא מוציאות רעש, ולא מוציאות מתח למאווררההשפעה שלהן עקיפה ביותר והיא הורדת החום עוד קצת (הבקר עצמו מבוקר טמפ')לבקר עצמו יש השפעה הרבה יותר גדולה
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים על מה הויכוח בכלל שני הספקים, איכותיים,שקטים ויחזיקו מצוין הוא רצה כמה שיותר שקט, הוא קיבל הכי שקט FeedMe גם לי היה TT בידיים (120MM ,420W)ותאמין לי ספק כל כך רועש אף פעם לא שמעתי,הוא הרעיש יותר מאשר המאוורר המקורי של המעבד שגם ככה נחשב מאוד רועש, שמעו את המאוורר של הספק בכל החדר, כמו טרקטור, והספק היה בערך בעומס של 85% יכול להיות שזה היה אחד לא טוב, לא מוצלח וכד. אבל אפילו עכשיו אצלי במחשב הדבר הכי רועש זה הספק ככה שיש כזה דבר ספק לא ג'נרי רועש(כמובן יחסית)
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים מחבר חברה בלי לריב ;Dתודה רבה על העזרה.מישהו יודע מה ההבדל בין שני הספקים האלו:ENERMAX LIBERTY 400W , SATA , ACTIVE PFC ,CABLE MANAGEMENT ENERMAX NOISETAKER EG485AX-VE , 485W , Smart Fan , SATA , ACTIVE PFC,24-PIN מה זה ה NOISETAKER?ומי מהם עדיף?
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים רק לא ללכת על ThermalTake בהתחלה עוד שהיה את ה Butterfly והיו עליו כמה ביקורות טובות החלטתי ללכת עליולאחר שנה וקצת(כמובן אחרי שנכמרה האחריות אחרי שנה) הלך הספק ומאז אני לא מתקרב אליהם
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים מחבר מצטער שאני מקפיץ הודעה כזאת ישנה לפי ההמלצות כאן החלטתי לקנות את הליברטי אבל אין אותו במלאינסיתי בשלוש חנויות ואין אותו לאף אחדחשבתי לקנות את הSEASONIC שהומלץ כאן אבל אני צריך ספק מודולרילמישהו יש עוד הצעות?
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים כמה זמן יכול לקחת להביא ליברטי לארץ?תחכהאם אתה מוכן להתפשר על האיכות אז לך על ה-OCZ ModStream 450W
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים אם המארז היה נופל לי באוברקלוק אתה לא יודע איזה מדורה הייתי עושה ל-TT במשרדיםאם לא הבנת, אז ההודעה שלך לא קשורה למציאות
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים מצטער שאני מקפיץ הודעה כזאת ישנה לפי ההמלצות כאן החלטתי לקנות את הליברטי אבל אין אותו במלאי נסיתי בשלוש חנויות ואין אותו לאף אחד חשבתי לקנות את הSEASONIC שהומלץ כאן אבל אני צריך ספק מודולרי למישהו יש עוד הצעות? היתי שם שבוע שעבר וגם רציתי לקנות אותו. אמרו לי שאין בעייה להביא אותו ושרק השבוע היה להם סטוק שהם מכרו. http://logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=power-ener הם ברמת גן, אם אתה גר בסביבה. מקסימום תתקשר אליהם ותדסקס קצת מה מו מי. 036728681 תבקש לדבר עם מוטי ותגיד שאלכס (תגיד לו רוסי גדול) חח שלח אותך לחפש אצלם.
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים מחבר אלכס תודה על הנסיון אבל אין להם את הספק במלאי מישהו פה מכיר חנות שיש לה את הספק במלאי. קצת קשה לי לחכות הכל כבר מורכב ומחכה רק לספק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.