פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים מחבר כשאני בודק באוורסט הטמפ של המעבד על 1C....איך זה יכול להיות?אצל עוד משהו זה קורה? אולי בגלל זה המאוורר מפסיק להסתובב כל הזמן?
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים יכול להיות הHSF עצמו דפוק יש לך מחשב אחר לבדוק אותו?אצלי E6300 32C IDLE 38C LOAD
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים מחבר אני לא יודע מה זה ה HSF...ב BIOS הוא מראה על טמפ רגילות (30 - 35 מעלות)האם זה אומר שה HSF תקין?
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים יש לי תוכנה מצויינת של הלוח אם (asus) ..ai booster..שאיתה אני בודק את הטמפ'.
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים מחבר הורדתי תוכנה אחרת - FAN SPEED כי חשבתי שאולי שם זה יציג טוב את הטמפ.עשיתי RESET ל מחשב, והפעלתי אותה. פתאום שמתי לב שהמאוורר עובד כמו שצריך.הפעלתי את הEVEREST ושוב התחילו בעיות עם הסיבובים.אני חושב שהEVEREST יוצר את הבעיה.יש למשהו רעיונות אחרים?גם ב FAN SPEED הטמפ של המעבד לא תקינה על 2C-.למשהו יש מושג??
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים אני מציע להתקשר לחנות שקנית את המחשב ולהתייעץ אם המוכר אם הוא יגיד לך להביא את המחשב תביא לו אותו ושיסדר לך את זה כי זה לא תקין מה שקורה ועדיף שלא תתחיל לשחק בדברים שאתה לא מבין מתי קנית את המחשב? ומתי שמת לב לבעיה? זה היה ככה מההתחלה שהבאת אותו?
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים מחבר קניתי לפני שבוע וחצי.עכשיו המאוור עובד סבבה... (כל עוד אני לא מפעיל את הEVEREST)וגם הטמפ שרואים ב BIOS תקינה.איזה עוד תוכנות (חוץ מ FAN SPEED ו EVEREST ) יש לבדיקת הטמפ?ב BIOS הטמפ של המעבד היא על 42 - 43 מעלות.האם זה תקין??
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים אני לא מבין גדול בזה אבל זה קצת מוזר כי האוורסט היא תוכנה שמבצעת מוניטור למצב המחשב כלומר מדווחת לך מה המצב היא לא אמורה להתערב בעבודת המחשב ולהשפיע על החומרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.