עבור לתוכן

כך ייראה מתקפת טרור בתל-אביב (מגדלי עזריאלי)

Featured Replies

פורסם

בטח... הם באמת מפילים בניינים :screwy: :screwy: :screwy:

לא מציאותי...

לא להשתגע, זה לא רעיון שלי: המתקפה של התאומים והפנטגון זה רעיון של ג'ורג' בוש והממשל משלו. הם עשו את זה כדי שג'ורג' יקבל תמיכה אדירה בארצות הברית וכדי שיוכל לצאת למתקפה על אפגניסטן ואחר-כך על עירק, שלא היה לה שום קשר למתקפות על ארה"ב וכמו שהתברר, גם לא היה לה שום נשק לא קונבנציונאלי.

מי שראה את הסרט פרנהייט 9\11 יודע על מה מדובר. אישית אני ממליץ לראות את הסרט הוא נותן הרבה חומר למחשבה על ג'ורג' בוש והממשל שלו.

לא קשור לנושא, אבל שמראים את הסרטון הגרוע שהראו פה והעובדה שהשבוע יצוינו 5 שנים למתקפה, חשבתי לשתף.

לילה טוב.

אתם מודעים לכך שהתכוונתי לסרטונים, ולא ל-11.9?! , בכלל לא חשבתי בכיוון כשכתבתי את מה שכתבתי. :-X :screwy:

אפילו לא ניסיתי לרמוז לקונספירציה.

פורסם

עזוב. אנשים פה ובכל מקום מכורים לקונספירציות.

נפילת התאומים והאגף בפנטגון ומותם של כ 3800 איש זו תכנית של הממשל האמריקאי.

הנחיתה על הירח לא באמת התקיימה, למרות שרואים בבירור את כני הנחיתה של כל אחת מהמשלחות

אלביס לא מת, הוא כרגע בדיינר בממפיס

נוקיה היא תאגיד רשע שמתכנן להשתלט על העולם בעזרת היפנוט אנשים עם מקצב מיוחד של אורות בנוקיה 3100.

ביום שאנשים יפסיקו לפלוט בולשיט כזה, אני אוכל את הנעל שלי. בלי מלח, בלי מיונז, בלי כלום. סתם ככה.

פורסם

אני לא יודע מה אתכם, אבל יש לי חתיכת הרגשה שהולכים לעשות פרק אדיר של סאות'פארק על כל העניין האידיוטי הזה עם הקונספירציה.

פורסם

עזוב. אנשים פה ובכל מקום מכורים לקונספירציות.

נפילת התאומים והאגף בפנטגון ומותם של כ 3800 איש זו תכנית של הממשל האמריקאי.

הנחיתה על הירח לא באמת התקיימה, למרות שרואים בבירור את כני הנחיתה של כל אחת מהמשלחות

אלביס לא מת, הוא כרגע בדיינר בממפיס

נוקיה היא תאגיד רשע שמתכנן להשתלט על העולם בעזרת היפנוט אנשים עם מקצב מיוחד של אורות בנוקיה 3100.

ביום שאנשים יפסיקו לפלוט בולשיט כזה, אני אוכל את הנעל שלי. בלי מלח, בלי מיונז, בלי כלום. סתם ככה.

חחחחח עזוב שטויות אחי... מי שלא מאמין לדברים ממשיים ומציאותיים, מי שלא ריאלי זה לא עיניינך...

:xyxthumbs:

פורסם

אני לא יודע מה אתכם, אבל יש לי חתיכת הרגשה שהולכים לעשות פרק אדיר של סאות'פארק על כל העניין האידיוטי הזה עם הקונספירציה.

סאות'פארק גדולים :P

חחח חולה עליהם

וברור שהם יעשו הם תמיד עושים דברים עדכניים

וזה יוצא אדיר.

פורסם

לא להשתגע, זה לא רעיון שלי: המתקפה של התאומים והפנטגון זה רעיון של ג'ורג' בוש והממשל משלו. הם עשו את זה כדי שג'ורג' יקבל תמיכה אדירה בארצות הברית וכדי שיוכל לצאת למתקפה על אפגניסטן ואחר-כך על עירק, שלא היה לה שום קשר למתקפות על ארה"ב וכמו שהתברר, גם לא היה לה שום נשק לא קונבנציונאלי.

לא משנה מי המציא את זה ,אם אתה מאמין בזה אז :s07: .

30% בארה"ב מאמינים בדבר הדפוק הזה :bash:

פורסם

חחחחחחחחחחחחחח איזה מפגרים , מה אתם אומרים שבוש והממשל שלו אחראים יעני תיכננו את נפילת התאומים?? :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: ומאיפה דפקתה את זה ש30% מארה"ב מאמינים בזה???? :bash: :bash: איך אני שונא אנשים שפולטים בולשיט סתם !!!

בקשר לנושא... מה עשיתם מעזריאלי? :lol: זה ביניינים נמוכים רצח כה חח לאדן איים עליהם :s07: ,הוא ביכלל לא יודע שהם קיימים!!!!!!!! :lol::screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים