עבור לתוכן

המפרט הבא מתאים לאובר קלוק?

Featured Replies

פורסם

אמממ..זה שלקובי יש בעיית "בוט קר" בכמה ימים, לא אומרת שוםד בר על כלל הלוחות- אצלך אני מאמין שהנורת'ווד מתחיל למות עקב המתח הגבוה..במשך כמה חודשים טובים.

ה1.8A's האחרונים מיעים לתוצאות מדהימות (2700 ללא העלאת מתח למשל, או ש1.525V..).

אגב, בקשר לזיכרון- אפשר לקחת את ה3200 של WINBOND שנמכר בPCH- אבל לבדוק שזה באמת שלהם ולא קראפ ג'נרי..אפשר גם לבדוק את ה3200 של קינגסטון שמגיעים עם אותם הצ'יפים של WINBOND ומגיעים לתוצאות יפות במתחים נמוכים ביותר..

פורסם

אצלי המתח מקורי לחלוטין.

פורסם

אצל ביו..

SNDS-

sudden northwood death syndrome

פורסם
  • מחבר

כל התגובות האלה ואף אחד לא ענה לי על מה שביקשתי!

לא שאלתי איזה רכיבים מומלציםלOC

שאלתי עד כמה המפרט הנל יכול להגיע לאובר קלוק ולא יותר מזה!

כל הכבוד שכולם מבינים כאן ב OC. אבל הבנת הנקרא שלכם על הפנים..

פורסם

כנראה שהבנת הנקרא ויכולת החשיבה שלך על הפנים, כי אם הייתה ולו בקצת מעל ל-0 היית מבין שאנחנו לא בעלי יכולת לחזות את העתיד.

כמו כן, אם זאת הייתה הכוונה- למה לא פירסמת בפורום אוברקלוקינג אלא בפורום שמיועד לבקשות מפרטים? כנראה שהבנת הנקרא שלך גם לא משהו...

פורסם
  • מחבר

אנטי וירוס

אני פרסמתי בפורום אובר קלוק אבל משום מה אחד ה"אחראים" כאן העביר את ההודעה לכאן!

אז אל תסיק מסקנות מהר!

פורסם

אז בו נעשה סדר בדברים !

אני עונה לך כאל אדם שרוצה לעשות אובר בשביל ולא לישבור שיאים !

מעבד - 1.8A

לוח - לדעתי הגיגה בייט 8IEXP יספיק לך כמו שהספיק לי.

זכרונות - אם יש לך כסף אז לך על אקסטרים DDR או קורסייר

ולשאלתך המפרט שאתה הצעת לא יגיע רחוק לדעתי בגלל הלוח והזכרונות.

פורסם

maphisto יקירי, נראה לי שגם אתה לא הבנת והמפרט שהוא ציין בתחילת ההודעה הוא המחשב של המשתמש.

פורסם

לכותב ההודעה - יש משהו שאני חייב להגיד לך מניסיון אישי, ושאורן (מוכר בזיג-זג) רק חיזק את ההרגשה שלי:

אם אתה חושב שאתה קונה מערכת כזאת כדי להגיע לפנטיום 3GHz או אפילו להמהיר אותו רק בעוד כמה שנים ולהרוויח עוד זמן, תדע לך שאתה עושה טעות. אני לא חושב שיש מישהו שבאמת משאיר את המחשב על אוברקלוק כל הזמן, וגם אם כן אין הבדל בביצועים. אני אישית ממליץ לך לקחת מערכת זולה עכשיו ולשדרג אותה עוד כמה שנים, אלא אם כן אתה רוצה אוברקלוק כתחביב...

בקיצור - לא מומלץ :nono:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים