עבור לתוכן

המפרט הבא מתאים לאובר קלוק?

Featured Replies

פורסם

אם כן(אני די חדש בתחום).

אז עד כמה אני יכול להגיע עם אובר קלוק וכמה מומלץ?

epox 4g4a+ 845g(chipset)

intel p-4 2.4GH

DDR 256MB 266MHZ

leadtek gf4 128 mb ddr ti 4400

תודה לכל זורקי העצמות ;)

פורסם

לפי דעתי מערכת טובה, אבל הזיכרון חלש !!!

יאיר

פורסם
  • מחבר

בגלל זה אני רוצה לעשות לו OC ;) (ואני חושב שככה יהיה לי333)

אבל אני רוצה את הדעות שלכם..

פורסם

בגלל זה אני רוצה לעשות לו OC ;) (ואני חושב שככה יהיה לי333)

אבל אני רוצה את הדעות שלכם..

עדיף שתקנה כבר 333 מראש, או אפילו 366,

ככה תוכל להגיע יותר רחוק עם המעבד...

פורסם

כעיקרון ישנן בעיות עם הלוח הזה והוא לא הכי מומלץ בשבילך במיוחד לאוברקלוקינג, וקשה היום למצוא זכרונות DDR266 ראויים ל-333... וגם הבדלי המחירים לא כאלה גדולים...

פורסם

של איזה חברה הזיכרון (איכותי או ג'נרי)

?

יאיר

פורסם

עדיף מעבד 2.26 שאולי יצא מסידרה C1.

נראה לי.. :)

לוח תחליף.

ה-BD7-II של Abit יהיה נראה לי באותו טווח מחירים.

כרטיס מסך מספיק בטח גם פחות..

משהו כמו TripleX Ti4200 128mb בסביבות ה-1020 ש"ח.

ואז גם תוכל להשקיע בזיכרון.

פורסם

מה חשבת על היטסינק ?

פורסם

לא נראה לי לפנטיום 4 צריך גוף קירור חזק במיוחד. (תלוי)

יספיק וולקנו 7+ {הרועש!!!}

יאיר

פורסם

הBD7-II מציע רק 2.7V לזיכרון, ככה שהוא לא יתאים ככל הנראה (מעשית זה 2.62V), למה לו לקחת נורת'ווד B כשהזיכרון הוא זיכרון 266 שככול הנרא הלא יגיע רחוק? עדיף לקחת 1.8A חביב, לתת לו באמפ קטן ל2.4B (18X133), עם הזיכרון בשאיהפ ל3:4..

לוח? האפוקס אכן בעייתי והצ'יפסט הנ"ל לא הולך לעבוד עם מעבדי הפנטיום 4 העתידיים (בעלי HT), ככה שעדיף לחפש אלטרנטיבה בלוחות מבוססי I845D\I845E.

אני אישית הייתי הולך על ה4BDA של אפוקסת XMS3200C2 של קורסאיר יחד עם 1.8A- FSB של 150 עם 3:4 ניתן להשגה.

פורסם

הפעם אני ממש מסכים עם כל מילה שכתב AV אכן רצוי שינוי מהותי במפרט שעשית

פורסם

גם לי וגם ל-KoM היו בעיות עם הלוח הזה (4BDA)...

לא הייתי הולך על אפוקס בכלל.

אמרתי 2.26 כי אני מניח שהוא רוצה o/c כמה שיותר גבוה אם הוא בחר 2.4 מחוסר הבנה..

אבל אם מספיק לו 1.8 ב-2.4 זה כמובן פיתרון מצויין שאמור לעבוד חלק.

פורסם

איזה בעיות? ראיתי מספיק משתמשים מרוצים ממנו...

אבל הזיכרון לא יגיע רחוק יותר, אז יחס הביצועים עם ה2.4B\2.26B (המקום שאליו הוא יוכל להגיע ביחס להשקעת הכסף) קטן מזה שאליו יגיע 1.8A למשל (יש גם כמה וכמה שעושים 2700 על מתח סטוק).

פורסם
הBD7-II מציע רק 2.7V לזיכרון, ככה שהוא לא יתאים ככל הנראה (מעשית זה 2.62V), למה לו לקחת נורת'ווד B כשהזיכרון הוא זיכרון 266 שככול הנרא הלא יגיע רחוק? עדיף לקחת 1.8A חביב, לתת לו באמפ קטן ל2.4B (18X133), עם הזיכרון בשאיהפ ל3:4..

לוח? האפוקס אכן בעייתי והצ'יפסט הנ"ל לא הולך לעבוד עם מעבדי הפנטיום 4 העתידיים (בעלי HT), ככה שעדיף לחפש אלטרנטיבה בלוחות מבוססי I845D\I845E.

אני אישית הייתי הולך על ה4BDA של אפוקסת XMS3200C2 של קורסאיר יחד עם 1.8A- FSB של 150 עם 3:4 ניתן להשגה.

it's insane, possible, but still insane.

it a 50% overclock, better get your hands on some big ass HSF (or water cooling) and a very cool case (temperture wise), in case you go with air power.

פורסם

איזה בעיות?

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=16;action=display;threadid=21781;start=0

-BDB, אל תשגע תבן אדם, ההיטסניק המקורי של אינטל מספיק ביותר, 1.8 ל-2.4 זו דווקא ההמהרה הכי פשוטה שיש בעולם, מעלים את ה-FSB ל-133 וזהו, ברוב המקרים לא צריך אפילו להעלות את ה-Vcore..

אז העלנו את המעבד ב-600 מ"ה, זה פנטיום 4 נורת'ווד - It can take it.. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים