פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים אני מחפש מצלמה קטנה ככל שתיהיה , אבל תיהיה על סוללות AA כי אני צריך אותה לטיולים.זמן תגובה מהירשלא תיהיה עדינה מידיי , בכל זאת היא לטיולים.אין לי צורך שהיא תיהיה 7 מגה פיקסל , אפילו 5 יספק אותי מאוד אין לי בעיה שהיא תיהיה אוטומטית לחלוטין , אני לא מתכוון לשחק עם כל האפשרויות צילוםחשבתי על A610\ A620 , אך ראיתי אותה והיא פשוט גדולה פיזית, אז היא ירדה לבנתיים מהפרק.ראיתי גם את Panasonic DMC LZ2 שהיא מתאימה מה יש לכם לומר עליה? טובה?איזה עוד מצלמות אתן חושבים שיתאימו לי ?התקציב הוא עד 1500 למצלמהתודה רבה!
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים תשקיע מעט יותר ותיקח את ה-Fuji F30, העניין הוא שהיא לא עובדת על סוללות AA אבל הסוללה שלה מספיקה לכ-500 תמונות (זה יותר מכל סוללה שקיימת למצלמה קומפקטית).
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים אבל היא איטית :-X :-\מחזור פלאש איטי בגלל השימוש ב-2 סוללות.מסך מעאפן עם רזולוציה פיצקל'ה.
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים מחבר אם הייתי רוצה עם סוללה ייחודית ניראה לי שהייתי הולך על אחד הIXUS , אבל זה לא כ"כ בא בחשבון כי אני יעשה את חוצה ישראל ואני לא יתחיל לחפש איפה להטעין במהלך טיול.חשבתי על ה 520\530\540מה הן ממש איטיות ? שלא כדאי ללכת עליהן ?יש עוד הצעות ? ...10X
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים אם הייתי רוצה עם סוללה ייחודית ניראה לי שהייתי הולך על אחד הIXUSהסדרה אמנם ממש מעט קטנה יותר מה-F30 אבל הדגמים שקנון מציעה לא משתוות ל-F30 מבחינת איכות תמונה, אורך חיי סוללה, מסך...אני לא הייתי לוקח את ה-IXUS.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.