פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים כמו שנאמר בכותרת, אני קצת חדש בנושא המצלמות אז אני אסביר מה אני צריך-מצלמה דיגיטלית קלה לתפעול ופשוטה, שאני אוכל להוריד את התמונות למחשב שלי, שהתמונות יהיו ברורות וזהו בערך.נ.ב. התחלתי לחפש כמה מצלמות ושמתי לב שציינו ליד כל מצלמה ## מגה פיקסל למה מתכוונים בזה?
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים למה שלא תציע לו משהו של Mustek וזהו ? בלי זום אופטי בכלל, מסורס לגמרי... אם כבר בקודאק אז - Kodak C330. : אופציה טובה נוספת - Nikon Coolpix L4 פרטים - http://www.dpreview.com/news/0602/06022101nikonl2.asp
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים מחבר די אהבתי את הניקון אבל רשום שיש לה חיבור USB 1.0 ולמחשב שלי USB 2.0 זה לא ישנה נכון זה עדיין עובד לא?ומה לגבי השאלה לגבי המגה פיקסל?- למה זה מתייחס?
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים לגבי החיבור, זה יעבודהמגה פיקסל אומר את כמות הפיקסלים בתמונה, למשל 1 מגה פיקסל אומר מיליון פיקסלים, כלומר שיש בתמונה מיליון פיקסלים (לדוגמה 1280X1024 פיקסלים זה 1.3 מגה פיקסל). לא תמיד הרבה מגה פיקסל זה טוב .
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים מחבר לגבי החיבור, זה יעבודהמגה פיקסל אומר את כמות הפיקסלים בתמונה, למשל 1 מגה פיקסל אומר מיליון פיקסלים, כלומר שיש בתמונה מיליון פיקסלים (לדוגמה 1280X1024 פיקסלים זה 1.3 מגה פיקסל). לא תמיד הרבה מגה פיקסל זה טוב .מתי זה מפסיק להיות טוב?
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים ככול שיש יותר מגה פיקסל התמונות יותר גדולות (לרוב גם במשקל), ולא תמיד המשתמש הביתי צריך את זה כי בדרך כלל הוא מדפיס הדפסות קטנות.אם מדפיסים הדפסות גדולות אז צריך יותר מגה פיקסל כדי לאבד פחות איכות (אפשר להדפיס לדפסות גדולות גם במעט מ"פ אבל האיכות תהיה ירודה).
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים מחבר אוקיי טוב אז אני רוצה להגיד לכל האנשים שעזרו לי תודה רבה והניקון קולפיקס L4 הגיעה היום ואני ממש אוהב אותה יש לה אחלה דברים להציג בשביל המחיר הזה לפי דעתי ואני ממש התאהבתי במצלמה הזאת אז שוב תודה רבה לכל מי שטרח ועזר לי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.