עבור לתוכן

מחפש מצלמה פשוטה בסביבות 600-700 ש"ח

Featured Replies

פורסם

כמו שנאמר בכותרת, אני קצת חדש בנושא המצלמות אז אני אסביר מה אני צריך-מצלמה דיגיטלית קלה לתפעול ופשוטה, שאני אוכל להוריד את התמונות למחשב שלי, שהתמונות יהיו ברורות וזהו בערך.

נ.ב. התחלתי לחפש כמה מצלמות ושמתי לב שציינו ליד כל מצלמה ## מגה פיקסל למה מתכוונים בזה?

פורסם

kodak c310

פורסם
  • מחבר

די אהבתי את הניקון אבל רשום שיש לה חיבור USB 1.0 ולמחשב שלי USB 2.0 זה לא ישנה נכון זה עדיין עובד לא?

ומה לגבי השאלה לגבי המגה פיקסל?- למה זה מתייחס?

פורסם

לגבי החיבור, זה יעבוד

המגה פיקסל אומר את כמות הפיקסלים בתמונה, למשל 1 מגה פיקסל אומר מיליון פיקסלים, כלומר שיש בתמונה מיליון פיקסלים (לדוגמה 1280X1024 פיקסלים זה 1.3 מגה פיקסל). לא תמיד הרבה מגה פיקסל זה טוב .

פורסם
  • מחבר

לגבי החיבור, זה יעבוד

המגה פיקסל אומר את כמות הפיקסלים בתמונה, למשל 1 מגה פיקסל אומר מיליון פיקסלים, כלומר שיש בתמונה מיליון פיקסלים (לדוגמה 1280X1024 פיקסלים זה 1.3 מגה פיקסל). לא תמיד הרבה מגה פיקסל זה טוב .

מתי זה מפסיק להיות טוב?

פורסם

ככול שיש יותר מגה פיקסל התמונות יותר גדולות (לרוב גם במשקל), ולא תמיד המשתמש הביתי צריך את זה כי בדרך כלל הוא מדפיס הדפסות קטנות.

אם מדפיסים הדפסות גדולות אז צריך יותר מגה פיקסל כדי לאבד פחות איכות (אפשר להדפיס לדפסות גדולות גם במעט מ"פ אבל האיכות תהיה ירודה).

פורסם
  • מחבר

אוקיי טוב אז אני רוצה להגיד לכל האנשים שעזרו לי תודה רבה והניקון קולפיקס L4 הגיעה היום ואני ממש אוהב אותה יש לה אחלה דברים להציג בשביל המחיר הזה לפי דעתי ואני ממש התאהבתי במצלמה הזאת אז שוב תודה רבה לכל מי שטרח ועזר לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים